Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA Cel mai mare duşman al elevilor lui Edi Iordănescu s-a întors și le-a dat bătăi de cap la antrenamentul de azi

Articol de , - Publicat sambata, 29 iunie 2024 12:59 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 15:51

România a intrat în linie dreaptă pentru partida contra Olandei, din „optimile” EURO 2024, marți, de la ora 19:00 ♦ Naționala s-a antrenat azi la baza de la Akon Arena, „tricolorii” fiind pregătiți să înfrunte naționala batavă.

Cu trei zile rămase până la ziua meciului, căldura care a lovit Wurzburgul azi e cel mai mare duşman al elevilor lui Edi Iordănescu. Asta după ce vineri s-au antrenat pe ploaie.

+45 FOTO

Termometrele arătau la ora startului antrenamentului 28 de grade, însă e cu mult peste ce a fost în primele zile ale turneului, iar jucătorii au intrat pe teren fără tricouri şi au încercat să se răcorească turnându-și apă pe cap.

VIDEO. Cum se pregăteşte naționala României pentru meciul cu Olanda

În efectiv complet, jucătorii au început cu o scurtă încălzire cu mingea şi câteva ture de teren. Apoi, după câteva exerciții de stretching, Iordănescu și-a împărțit elevii în două grupuri.

Unii exersau loviturile de cap, pregătindu-se pentru duelurile cu puternicii fundași olandezi, ceilalți exersau șuturile. Asta după ce făceau un-doi cu colegul din față și alergau peste o serie de gărdulețe și prin mai multe cercuri, pentru a-și exersa coordonarea.

1,95 mmăsoară Virgil van Dijk, puternicul fundaș olandez

Ca și celelalte meciuri, și acesta e destul de greu, dar dacă vom respecta ce ne transmite Mister și vom lua deciziile bune, sper să obținem un rezultat bun. Trebuie să fim ca un zid galben, să fim uniți. Dacă facem asta, vom reuși. Olanda are jucători buni, care joacă în campionatele tari. Asta e o forță pe care nu cred că putem s-o egalăm, dar prin forța grupului putem depăși această diferență

- Florin Niță

Olanda este puternică. Dar contează să avem încredere în noi, ca și până acum. Să ne analizăm adversarii, dar să ne focusăm pe noi în primul rând.

Da, mai bine așa, dacă ei (olandezii) cred că va fi ușor cu România. Deși nu cred că e așa, au văzut și ei meciurile României. Dacă vor lua meciul lejer, ne ajută pe noi, îi vom surprinde. Dacă gândesc așa, nu sunt pregătiți de ceea ce va urma.

- Bogdan Racovițan

FOTO. Imagini de la antrenamentul României

+45 FOTO

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (8)
reddog2100
reddog2100  •  29 Iunie 2024, 22:17

Nu am inteles care este dusmanul echipei lui Iordanescu?este cumva caldura sau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutcornel
danutcornel  •  29 Iunie 2024, 16:43
Postat de Catalynn_21 pe 29 Iunie 2024, 14:21

Nu era mai bine să nu fi făcut blat și să fi fost astăzi în vacanță!? Păi ce credeați ca Pepe și Ronaldo erau fraieri să joace cu Anglia ca să jucați voi cu slovenii … Really!? :-))))) Grupa a fost ușoară comparativ cu altele, însă ce folos dacă apoi joci cu Anglia, Franța sau Olanda!? Și mai vin unii gen “ne-a Mi’ai”: nu ne e frică de Olanda, nu mai e ce era odată. De acord, nu mai e! Dar tu numai ce nu ai reușit să bați la București nici măcar într-un amical amărât Bulgaria și mai ales Liechtenstein! Iar când vine unul ca Stoica jr. și îți spune adevărul în fața, te superi, te deranjează realitatea rău!

mai antiromanule gigist gura mica!romania va trece de olanda spre disperarea ta

brera30
brera30  •  29 Iunie 2024, 16:12

Nicio masa/zi fara printul cersetor, manelistul Firicel Koman....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează