INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - REAL MADRID

Senzaționalul Bellingham: golul splendid de la Napoli l-a adus lângă Haaland, Mbappe și Benzema!

Jude Bellingham, gol și assist în Napoli - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +15   FOTO
Jude Bellingham, gol și assist în Napoli - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 23:01 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 23:07

Jude Bellingham (20 de ani) continuă evoluțiile senzaționale pentru Real Madrid. Mijlocașul englez a punctat în meciul cu Napoli în urma unei curse senzaționale și a ajuns la 11 contribuții decisive în doar 9 partide în tricoul blanco.

Cumpărat cu 103 milioane de euro de la Borussia Dortmund, Jude Bellingham s-a impus imediat la Real Madrid. Titular incontestabil încă din startul sezonului, englezul arată meci de meci ce i-a determinat pe șefii Realului să scoată din conturi o sumă atât de mare.

În această seară, în prima repriză din Napoli - Real Madrid, Bellingham a fost cel mai bun om. Mai întâi, în minutul 27, i-a pasat lui Vinicius pentru golul de 1-1. Englezul a interceptat pasa lui Di Lorenzo, apoi l-a servit simplu pe colegul brazilian.

Istorie la Berlin! „Dublă” senzațională la prima participare în grupele UCL în fața propriilor fani + banner de protest la adresa UEFA
UNION BERLIN - SPORTING BRAGA
Istorie la Berlin! „Dublă” senzațională la prima participare în grupele UCL în fața propriilor fani + banner de protest la adresa UEFA

Senzaționalul Jude Bellingham: gol și pasă de gol în Napoli - Real Madrid

Șapte minute mai târziu, Bellingham a ieșit din nou la rampă. A înscris după o cursă de aproximativ 30 de metri, în care a depășit doi adversari și a finalizat elegant, la colțul lung, în plasa laterală.

Bellingham a ajuns astfel la 11 contribuții decisive (8 goluri și 3 pase de gol) în doar 9 partide la Real Madrid.

Totodată, conform Opta, Jude a ajuns la 8 goluri în Champions League, al cincilea cel mai mare număr de reușite pentru un jucător înainte ca acesta să împlinească 21 de ani.

Doar Erling Haaland (20 de goluri), Kylian Mbappe (19), Karim Benzema (12) și Patrick Kluivert (9) înscriseseră mai mult decât Bellingham până în acel punct al carierei.

Potrivit sursei citate, niciun alt jucător din top 5 campionate, cu excepția atacanților, nu are la fel de multe contribuții de gol precum Bellingham în acest sezon, 11.

23 de meciuri ca titulara jucat Bellingham în Liga Campionilor

Tot din fotbalul internațional: 

Ce cadou uluitor și-a făcut Zlatan Ibrahimovic la a 42-a aniversare

Transferul jucătorului care a chinuit FCSB în Conference League e anchetat de FIFA după un truc financiar făcut între două cluburi cu același patron!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
Stelian66
Stelian66  •  04 Octombrie 2023, 13:20
Postat de dreammster pe 04 Octombrie 2023, 11:50

nu inteleg nimic , e bun , dar nimic special, e un Pogba un pic mai ofensiv, dar presa are nevoie sa se minuneze de ceva periodic, iar impresarii trebuie sa vanda .Comparatia cu Zidane e o insulta.

Nu tati , nu are valoarea lui Olaru , Tavi sau Șut . E subțire rău Jude asta . Hai, spală-te pe fata , s-a făcut dimineața .

Stelian66
Stelian66  •  04 Octombrie 2023, 13:18
Postat de roost.eradevar.at pe 04 Octombrie 2023, 10:53

George Popescu vrei sa spui

Nu , am vrut sa spun Tavi Popescu - Schija

dreammster
dreammster  •  04 Octombrie 2023, 11:50

nu inteleg nimic , e bun , dar nimic special, e un Pogba un pic mai ofensiv, dar presa are nevoie sa se minuneze de ceva periodic, iar impresarii trebuie sa vanda .Comparatia cu Zidane e o insulta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează