INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Anamaria Prodan, mesaj la 1 noaptea în plin scandal cu transferul lui Dennis Man

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 08:19 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 08:23

Impresarul Anamaria Prodan se află într-un război total al declaraților cu patronul FCSB, Gigi Becali, după ce acesta a decis să îl vândă pe Dennis Man la Parma prin intermediul verilor săi, Giovanni și Victor Becali. 

Anamaria Prodan a postat un mesaj sugestiv pe Instagram, în această noapte, în jurul orei 1. O poză în care apare în casa din Las Vegas, cu un pahar de vin în mână, însoțită de mesajul vulgar: „#Happylife #Fucktheloosers!”. 

EXCLUSIV Asta e suma reală pe care a plecat Dennis Man de la FCSB! Clauzele secrete din contract

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan face noi „victime”: „O să-mi distrugă jucătorii!”

Mai devreme, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la Becali și a afirmat că se așteaptă ca jucătorii pe care-i reprezintă de la FCSB să aibă de suferit în perioada următoare.

„La cum l-am văzut pe Gigi Becali, mă aștept să-i distrugă. Ura și invidia pe care le are i-au înecat sufletul! Nu știu ce biserică sau cine îl mai poate salva. Eu am zis odată să-i dea Dumnezeu după sufletul său hain și FCSB a pierdut șapte meciuri la rând. Gigi Becali este avar după bani, disperat, cu ochii injectați. Nu mai este cel pe care îl cunoșteam eu și cu care vorbeam despre orice subiect. Mergeam la palat doar ca să vorbesc cu el”, a declarat Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

Jucătorii de la FCSB care sunt reprezentați de Anamaria Prodan

  1. Andrei Vlad - 21 de ani, portar
  2. Iulian Cristea - 26, fundaș central
  3. Ionuţ Panţîru - 24, fundaș stânga
  4. Lucian Filip - 30, mijlocaș defensiv
  5. Gabriel Simion - 22, mijlocaș defensiv
  6. Robert Ion - 20, mijlocaș ofensiv

Citește și alte știri despre transferul lui Dennis Man la Parma: 

EXCLUSIV Dennis Man, avertizat de românul cu peste 100 de meciuri în Serie A: „Va avea mereu cuțitul la os!” + „Faci un meci prost? Mai joci peste 10 etape!”

Cum a ajuns Dennis Man la FCSB » Gigi Becali: „Niciodată în viața mea nu mai făcusem asta!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (23)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  29 Ianuarie 2021, 17:23

Cele mai mari canceruri ale fotbalului romanesc,impresarii becali si prodanca...1 bisnitar de blugi si o toapa de dabuleni,care se pare ,ca avea dreprate Cornel Dinu ,a invatat sa conduca pe sub mese...o *** ajunsa si ea bogata dar saraca in vocabular si redusa ca imagine..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206519549667121
Marius Si Mariana Tudor  •  29 Ianuarie 2021, 17:19

Am si eu o intrebare, asa pentru un prieten: Cine e Mercedes si cine e TRABANT? Hahahaaaaahaaaaa. Fa, daca esti milionara de ce nu remodelezi bucataria aia veche de 30 de ani?

1805328579706816
Cornel Bubau  •  29 Ianuarie 2021, 17:18
Postat de albion_rovers pe 29 Ianuarie 2021, 09:09

Nu-i tocmai râsul ei. *** și-a găsit nașul. Îl peria, din "patroane" nu îl scotea, îi spunea "șeful Stelei" în loc să zică că-i șeful impostoarei Fotbal Club FCSB. Deh! Pt Gigi (și în general pt toți infractorii) periatul și toate astea sunt semne de slăbiciune, nu de prietenie sau respect. Si a sărit-o din schemă. O să o sară și cu ceilalți 6 jucători. Și gata! Practic Gigi a terminat-o! O merita! ***

Pai mai coane, pina una-alta, ,,clona" FCSB cu palmaresul, in liga I, se zbenguie si vinde jucatori pe milioane de euroi, pe cand ,,titulara din cazarma talpanului" va mai sta vreo doojdeani prin liga n-shpe, unde ii sade atat de bine. Asta pina o sa-si dea si capii armatei ca de fapt arunca banii contribuabililor pe apa sambetei.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează