SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Ce se întâmplă cu Roger Federer? A izbucnit în lacrimi cu Andrea Bocelli pe scenă

Roger Federer și Andrea Bocelli
Roger Federer și Andrea Bocelli

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 12:49 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 14:15

Roger Federer, marele campion elvețian cu 20 de Grand Slamuri în palmares, a izbucnit în lacrimi pe scenă, la un concert al lui Andrea Bocelli (65 de ani). 

La un concert susținut de italianul Andrea Bocelli ieri, în Elveția, Roger Federer a fost invitat pe scenă. În vârstă de 42 de ani, marele star al tenisului mondial a urcat pe Hallenstadion, în Zurich, iar tenorul l-a prezentat drept „o legendă vie”, notează Blick.ch. Imediat, a început să cânte „Nessun dorma”. 

Aria puternică a lui Giacomo Puccini (1858–1924), cu vocea extraordinară a lui Bocelli, l-a terminat pe Federer: a trebuit să-și ștergă lacrimile din ochi din nou și din nou până când nu a mai putut să se țină la buchetul final și a plâns în hohote. Camerele de luat vederi s-au concentrat în mod constant asupra elvețianului, iar publicul l-a sărbătorit frenetic pe sportiv, notează sursa citată. Federer participă adesea la concerte în țara sa natală. 

130,594,339este suma totală a câștigurile din tenis pentru Roger Federer

Roger Federer a răspuns cu o întrebare în dezbaterea „E Novak Djokovic GOAT”: „Spuneți-mi voi, care succes e mai mare?”

În vară, Roger Federer a fost întrebat din nou despre dezbaterea ultimelor săptămâni, e Novak Djokovic cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile? „Nu știu. Ce înseamnă să fii cel mai bun? Să câștigi Wimbledonul la 17 ani ca Becker sau Roland Garros-ul al 36 de ani ca Novak? Nu știu. Ce a realizat este absolut gigantic. Poate fi suficient, dar cred că atâta vreme cât Rafael Nadal joacă, nu pot răspunde clar la această întrebare încă", a subliniat elvețianul.

Să schiez este foarte important pentru mine. Înainte de retragere cred că ieșisem pe pârtie ultima oară în 2008, apoi am făcut mononucleoză. În anul următor s-au născute fetele, nu m-au văzut niciodată schiind și acesta era unul dintre visurile mele, să fiu însoțit de copiii mei la schi
- Roger Federer

EXCLUSIV „Hai să-i dăm un wild-card, o să devină cel mai mare jucător din lume” » Povestea memorabilă a turneului jucat de adolescentul Novak Djokovic la București. Dezvăluiri după 20 de ani

Răspunsul genial al lui Novak Djokovic, întrebat ce trofeu își dorește cel mai mult să obțină » „Le-am câștigat pe toate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  21 Noiembrie 2023, 15:22

Inainte sa se urce pe scena, Roger tocmai citise gesepe. De aici reactia de profunda durere.

beefree
beefree  •  21 Noiembrie 2023, 15:04

Chiar nu mai exista niciun barbat in acest sport, tenis? Djokovic, Nadal, Federer, sunt niste plangaciosi. Inca nu l-am vazut sa planga pe Alcaraz, de aceea este favoritul meu, deocamdata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează