SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP A REVENIT ÎN ROMÂNIA // FOTO De la scară până în Rolls » Cele mai tari 20 de imagini de la sosirea campioanei de la Wimbledon 2019

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 19:30

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit azi în țară după titlul câștigat la Wimbledon.  

Dezinvoltă și cu zâmbetul pe buze, dubla campioană de Mare Șlem s-a întreținut câteva zeci de minute cu jurnaliștii, timp suficient ca fotoreporterul Gazetei Sporturilor Cristi Preda să surprindă 20 de cadre memorabile.

Halep a plecat de la aeroport într-un superb Rolls-Royce vișiniu. Șofer i-a fost chiar Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis și mentorul campioanei de la Wimbledon

+20 FOTO

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 » Presiune pe Covaliu: „Ai grijă, se înregistrează!” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ticolinul
ticolinul  •  16 Iulie 2019, 00:52

Buna seara, Reverenta istorica in fata Simonei HALEP, Respect si Admiratie Familiei Sale si tribut peren ROMANIEI pentru ca ne incurajeaza sa ne exprimam performant-patriotic! Personal, voi striga in tribunele Arenei nationale! Multumim respectuos, Simona! Stefan VINTILA

1177177172317584
Christian Ciuca  •  15 Iulie 2019, 20:33

nu stiu cum mama-masii nu vede chiar nimeni asemanarea fizica izbitoare intre Simona si Gicuta, e extraordinar, zici ca el e in femeie, bucatica-rupta.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  15 Iulie 2019, 20:18

o reusita importanta pentru halep! de valoare! dupa plata taxelor ramane cu aproape 2 milioane de dolari!in sportul de performanta conteaza in primul rand valoarea banilor castigati! ca pe diplome si cupe fara bani faci mare ***! suntem in capitalism,banii arata valoarea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează