SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Scandal de proporții la Roland Garros » Tenismen francez, dat afară de la turneu după ce a molestat în direct un reporter Eurosport

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 31 mai 2017 16:09

Maxime Hamou, nr. 287 ATP, a fost dat afară de la Roland Garros după ce a încercat să sărute cu forța o reporteriță, anunță The Guardian.

Calificat pe tabloul principal al turneului, tenismenul francez a pierdut în primul tur în fața uruguayanului Pablo Cuevas (6-3, 6-2, 6-4), oferind apoi un interviu pentru emisiunea Avantage Leconte de la Eurosport. În timpul discuției cu jurnalista Maly Thomas, Hamou a încercat de mai multe ori să o sărute pe aceasta, trăgând-o înspre el fără voia ei, așa cum se vede în imagini.

"A fost un moment extrem de neplăcut, dacă nu eram live, i-aș fi dat peste față!", a declarat reporterul Eurosport pentru Huffington Post.

În urma acestui episod jenant, Maxime Hamou, 21 de ani, a fost dat afară de la Openul Francez, riscând sancțiuni din partea Federației Franceze de Tenis (FTT).

Tânărul tenismen a fost unul dintre cei 8 sportivi care s-au bucurat de un wild card pentru runda de calificări, ajungând pe tabloul principal după trei victorii obținute săptămâna trecută (7-5, 6-2 cu spaniolul Adrian Menendez-Maceiras, 7-6, 7-5 cu slovenul Blaz Kavcic și 7-5, 6-0 cu ecuadorianul Roberto Qurioz).

"Organizatorii turneului au decis să-i revoce acreditarea lui Maxime Hamou în urma comportamentului condamnabil față de jurnalista Maly Thomas", arată un comunicat oficial al FTT, gestul lui Hamou fiind aspru criticat și de reprezentanții Eurosport.

Imediat după reacția ostilă din partea presei, francezul și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Instagram:

"Sunt la dispoziția ei, dacă dorește îmi voi cere iertare personal. Învăț din greșeli în fiecare zi, încerc să devin un tenismen mai bun și o persoană mai bună", a scris Maxime Hamou.

 

Save

Citește și:

Împușcături și zeci de mașini de poliție! Soția lui Alexandru Mățan, momente cutremurătoare în America: „Îngrozitor! Urăsc țara asta”
Stiri extrasport
Împușcături și zeci de mașini de poliție! Soția lui Alexandru Mățan, momente cutremurătoare în America: „Îngrozitor! Urăsc țara asta”
„Adevărată bombă!” » Transferul lui Alexandru Cicâldău, anunțat în Turcia
Stranieri
„Adevărată bombă!” » Transferul lui Alexandru Cicâldău, anunțat în Turcia
Mihai Stoica a dat vestea neașteptată! Cine va fi noul „decar” la FCSB: schimbare importantă în echipă
Superliga
Mihai Stoica a dat vestea neașteptată! Cine va fi noul „decar” la FCSB: schimbare importantă în echipă

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (4)
real09
real09  •  31 Mai 2017, 23:30

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rupert
rupert  •  31 Mai 2017, 22:17

Una mai frumoasa nu a gasit si asta cu care sa glumeasca...

andrei.33
andrei.33  •  31 Mai 2017, 17:04

Sunt socat si scandalizat. Duduia va ramane cu sechele pe viata. The Guardian, un ziar in slujba femeilor abuzate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează