FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 18:32

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a dezvăluit motivele pentru care i-a refuzat în vară pe Hervin Ongenda și Diego Fabbrini, ajunși între timp la FC Botoșani.

"Da, Fabbrini și Ongenda au fost propuși de către cineva. Dacă-l aduceam pe Fabbrini, trebuia să-l dau afară pe Salomao. Aveam un buget de salarii în care trebuia să mă încadrez. Trebuia să renunț la Salomao, care are un salariu mare. Dacă-l aduceam pe Ongenda, trebuia să renunț la Pesici. Astea sunt datele problemei.

Nu aveam certitudinea că vor juca bine. Da, acum la Botoșani își fac treaba foarte bine. Dar atunci nu aveam siguranță că se integrează. Era foarte greu să renunț la Salomao, mă bazam pe el. În cazul lui Pesici e la fel. 

La Dinamo era un buget de salarii și trebuia să aducem anumiți jucători. Dar toți de la club am fost de acord cu transferurile făcute. Nu m-am dus eu, Florin Bratu, și am spart ușile de la Rin spunând că vreau anumiți jucători. Ne-am dat toți acordul, eu, antrenorii secunzi, departamentul de scouting și managerii. S-a ținut cont și de părerea lui Dănciulescu", a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

Citește și: Cornel Dinu, show după Botoșani - Dinamo! 4 fotbaliști "masacrați": "Trebuie scos din bucătărie de la shaorma și burgeri" » Mesaj CLAR pentru Negoiță: "Dă-i afară!"

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (13)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Octombrie 2018, 08:02

Asta e o dovada ca jucatori buni se gasesc si pe bani putini doar trebuie sa ai ochi pt ei. Iar noi ca suporteri nu ar trebui sa ne dam de ceasul mortii cand pleaca unul sau altul. Important e sa il inlocuiesti imediat cu altul de cel putin aceeasi valoare. Intre o lume ideala ai vrea sa tii jucatorii de valoare cu anii la echipa, dar cand perspectivele sportive si financiare sunt modeste, nu poti acuza un jucator ca vrea sa plece la mai bine. Altfel, aproape mereu un jucator care a ratat un transfer nu mai joaca nimic apoi

marius.bxl
marius.bxl  •  10 Octombrie 2018, 02:36

Ca sa fii analist trebuie sa stii un pic de meserie dar bratu ce sa stie .daca el nu se vede ca e penibil si pute camasa de pe el să-i spuna altii. Eu m-am dat cu parfum dar bratu pute .du-te bai bratule si fă-ți un dus ca puti

babahuda
babahuda  •  09 Octombrie 2018, 21:51
Postat de reddogsv pe 09 Octombrie 2018, 20:34

Nu aveai certitutdinea dar un om cu ochiul format isi da seama de potentialul unui jucator iar cum voi nu aveti de niciunele ci doar orgolii de,, Mister"....Tot luati doar liberi de contract. Iar scouting de unde? Fe la Raduta, Iorga sau Lupu?

despre ochiul format ne dam seama dupa acjhiitiile facute de el garantand pt ei ,axente si popovici ..el e un analist ca toti microbistii d efotbal ,bun la clantaneala dar cand e pus la treaba aduce MESERIASI CA AXENTE SI POPOVICI ..aduce pe olteanu,popescu,delorge ,neicutescu,popa,moldoveanu ,tarcoveanu..el in loc sa intaresca echipa a facut o echipa de juniori cu nonvalori..trebuia sa lase copii sa joace unde erau sa prinnda meciuri ..pe popescu si o;teanu sa prinda experienta ,iar pe VALORLE AXENTE SI POPOVICI sa ii ignore ..dar meseriasu care da vina pe toata lumea a distrus ce mai ranasese din Dinamo in cardasie cu necunosttele in fotbal ale patronului si lui David ..acum arunca in carca lui Danciu ..dancu macar a plecat cu capul sus nu a tinut de scun ,bratu a injut pe toata lumea ..e o tata la tv .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează