FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Suma uriașă pe care Nelu Varga susține că a investit-o la CFR Cluj » Câți bani cheltuie lunar

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 12:02 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 13:15

Nemulțumit de evoluțiile slabe ale formației lui Dan Petrescu, Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, e tot mai deranjat de sumele pe care le cheltuie lunar.

După victoria chinuită cu Rapid, 2-1, omul de afaceri a făcut o analiză a sumelor cheltuite la formația din Gruia, pe care a preluat-o în 2017, când se afla în insolvență, și când a achitat 5 milioane de euro pentru plata unor datorii.

Așa s-a „rupt” lupta la titlu, între CFR și FCSB! + Șochează randamentul umilitor bifat de Universitatea Craiova
CFR vs FCSB
Așa s-a „rupt” lupta la titlu, între CFR și FCSB! + Șochează randamentul umilitor bifat de Universitatea Craiova

Nelu Varga susține că a cheltuit 60 de milioane de euro la CFR Cluj

 

„Până acum am băgat 60 de milioane de euro la CFR, în cinci ani. Avem un buget, cu salarii, taxe și tot ce înseamnă întreținerea unei echipe, de 1,5 milioane de euro pe lună. Poate că unii jucători au fost supraevaluați. La noi sunt și salarii de 35.000-40.000 de euro. Doar media e de 20.000 de euro. De aceea am și pretenții.

 

Acum 5 ani, când am venit la CFR, mi-am fixat un target de 10 ani, în care clubul să ajungă să se autofinanțeze și chiar să aducă profit. Eu cred că este posibil chiar din acest an, cu sponsorii pe care îi vom atrage și dacă ajungem în grupele Champions League sau Europa League”, a spus Varga.

Datorii la CFR Cluj

CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediții ale Ligii 1, care a luat cei mai mulți bani din drepturile TV, dar și din participările în competițiile europene, are probleme financiare. Ardelenii au încasat în această săptămână abia o jumătate din salariul pe octombrie 2021! Unii dintre jucători, cei mai tineri, cu salarii mai mici, ar fi primit un procent mai mare, spre 70%.

A fost o încercare a conducerii clubului din Gruia de a mai detensiona situația din vestiar, unde jucătorii sunt tot mai nemulțumiți de situația creată. Mai ales în acest moment, când avansul față de FCSB s-a redus considerabil, iar CFR, cu un program mai greu decât rivalii, are nevoie să nu mai piardă puncte până la finalul sezonului regulat.

VIDEO Dan Petrescu, după victoria cu Rapid: „Chiar dacă am câștigat, vreau să-mi cer scuze fanilor”

Citește și:

Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!

Zăvăleanu, acuzat după insolvența de la CFR Cluj: „S-a folosit de anumite decizii ale judecătoarelor! Totul a fost politic!”

Citește și:

A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Superliga
A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (49)
msi_z690_tomahawk_wifi_ddr5
msi_z690_tomahawk_wifi_ddr5  •  22 Februarie 2022, 19:25
Postat de vasileroaita pe 22 Februarie 2022, 17:49

Ești mai prost decât un gigist, gigistule!

Este precum Emil ala care a zis ca ligamentele sunt oase ! A zis de Tomozei ca a avut oasele nai slabe decat *** care l-a accidenrat !! Eu propun ca *** ala sa fie suspendat pana se reface Tomozei !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  22 Februarie 2022, 17:54
Postat de sile007 pe 22 Februarie 2022, 16:34

Aberezi, ciobanul nu s-a imbogatit din mizeriile de terenuri schimbate cu armata cand a facut doar puscarie geaba, dar cand nu te informezi corect si citesti doar ineptiile presei aservite grupului de interese de la cluj...iti reciti doar poezia ieftina.

Chiar daca Hrebenciuc(mâna dreapta a lui Iliescu aranjase ca MAN sa- și mute instlațiile militare de la marginea Bucureștilor,s-a dovedit in jusatiție(prin recunoaștere) ca Becali l-a mituit pe ministrul Apararii ca sa-l prefere pe el și nu pe altul la schimbul de tereniri!Și conform Legii penale, banii sau bunurile obținute ca urmare a unei infracțiuni(pentru care faptuitorul a fost condamnat)...se confisca!In mod foarte ciudat insa. prin hotararile de condamnare nu s-a dispus și trecerea terenurilor in proprietatea statului! Interesant,nu?!

vasileroaita
vasileroaita  •  22 Februarie 2022, 17:49
Postat de sile007 pe 22 Februarie 2022, 16:29

Draga nelutzule, la voi salariile sunt doar pe hartie. Cate zeci de jucatori au plecat cu buza umflata, amenintati de interlopi cu bataia...cati jucatori dupa perioada contractuala dupa 2 ani au plecat doar 5-6 salarii, pe cine crezi ca prostesti nelutzule??? Exact situatia asta in care se afla societatea cu salarii restante din octombrie asa au fost mereu, in ultimii 5-6 ani. Banii luati din Europa nelutzule unde sunt...ca in conturile clubului bate vantul, degeaba presa aservita vrea sa tina totul sub pres, in curand se va sparge buboiul milionar de carton parvenit, smecherit si *** care esti.

Ești mai prost decât un gigist, gigistule!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează