FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-PETROLUL

EXCLUSIV Claudiu Tudor, președintele de la Petrolul, vrea să facă un gest rar întâlnit la derby-ul cu Rapid: „Încă mă gândesc la asta!”

Claudiu Tudor, cel mai tânăr președinte din Liga 1, 38 de ani, a explicat care este politica la Petrolul.
Claudiu Tudor, cel mai tânăr președinte din Liga 1, 38 de ani, a explicat care este politica la Petrolul.

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 19:28 / Actualizat vineri, 11 august 2023 20:47

Petrolul înfruntă duminică de la ora 21:30 pe cei de la Rapid, în deplasare, în cadrul duelului cu numărul 81 din „Primvs Derby”.

Claudiu Tudor, președintele celor de la Petrolul Ploiești, a prefațat pentru GSP.ro derby-ul cu Rapid și anunță că fanii Petrolului s-au mobilizat la maximum și vor pregăti o coregrafie specială.

Rapid l-a cedat pe favoritul lui Dumitru Dragomir: „Jucător de națională!”
Rapid
Rapid l-a cedat pe favoritul lui Dumitru Dragomir: „Jucător de națională!”

Claudiu Tudor: „E mai ceva ca un derby cu Dinamo și Steaua”

- Domnule Tudor, cu așteptări pentru duelul cu Rapid? 
- Clar, îl așteptăm cu mare interes și vrem să ne ridicăm pe parte sportivă la nivelul unui derby, dar asta nu înseamnă că-l tratăm diferit față de cum am face-o în următoarea rundă cu FCU Craiova. Vom face totul pentru suporteri! Eu, personal, vin din rândul tribunei și înțeleg perfect importanța jocului cu Rapid.

- Ce înseamnă pentru dumneavoastră un astfel de derby? E mai special comparativ cu un joc împotriva celor de la Dinamo sau Steaua? 
- Ca suporter, e cel mai important joc, mai ceva decât ca la un derby cu Steaua sau Dinamo. Încă mă gândesc dacă să vin și eu în peluză, pentru că altfel te poți exterioriza.

- Clubul a pregătit un tren pentru suporterii care vor să ajungă la meci? 
- Da! Încercăm și noi să-i ajutăm cum putem pe suporteri. Eu le spun tuturor că acest club n-ar exista fără fani. Din 2016, de când sunt implicat la acest club, Petrolul este doar al fanilor. Din ce știu, pregătesc o scenografie specială pentru acest joc, pe care și noi, cei din club, o susținem.

21meciuri a câștigat Petrolul în fața Rapidului în Primvs Derby

Claudiu Tudor: „S-a văzut și cu Farul că nu stăm în Budescu”

- E un avantaj moral faptul că Petrolul a învins Farul, iar Rapidul nu trece prin cea mai bună formă? 
- Pot spune că ne respectăm adversarii și sunt convins că vom avea viață grea în Giulești. Dacă putem transforma în ceva pozitiv ultimele două rezultate înregistrate de Rapid, asta se va decide doar pe teren cu o evoluție foarte bună. Privind din acest punct, e un cuțit cu două tăișuri. Totuși, dacă vor avea iar probleme în teren, va exista o atmosferă ostilă.

- E ceva mai liniște la echipă înaintea jocului? Pentru Petrolul a fost o perioadă mai tumultuoasă acum, cu plecarea lui Budescu.
 - Încerc să văd lucrurile mai în detaliu. Dacă e să ne referim la liniștea echipei, lucrurile s-au îndreptat odată cu venirea lui Marian Copilu, inclusiv la organizare, dar și în zona sportivă. Referitor la episodul cu Budescu, care îmi este și prieten, a fost ceva neplăcut. Totuși, clubul merge înainte cu sau fără el, îi dorim baftă și cred că s-a văzut și la jocul cu Farul că nu stăm doar într-un singur jucător.

- De curând, Jean Claude Bozga spunea pentru GSP.ro că Marian Huja este un viitor talent al clubului, care poate să ajungă mult mai sus în carieră. 
- Trebuie să recunosc că în a doua parte a campionatului i-am simțit lipsa din defensivă, dar mă bucur că cei care l-au înlocuit au făcut-o bine. El este unul din produsele de vânzare ale clubului, dar cu răbdare sper să revină la forma inițială.

26 octombrie 1996a fost ultima victorie a Petrolului într-o deplasare cu Rapid. „Găzarii” s-au impus cu 1-0

- Care mai este starea sa de sănătate? 
- În maximum o lună se va alătura antrenamentelor cu echipa și sper să revină cât mai bine în teren.

- Ce obiectiv are echipa pentru următoarea perioadă? Putem vorbi de play-off sau de o anumită clasare? 
- Cu siguranță, nu ne vom da în lături de la nimic, fie că e Cupa României, fie că e campionatul. La un moment dat a fost vorba de o discuție pentru locurile 7-9, dar nu le-am mai trasat acest obiectiv. Și atunci, ne-am fixat victoria pentru fiecare joc și o clasare mai bună decât cea de anul trecut

Citește și alte știri:

Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”

Iată contractul dintre CSA Steaua și FCSB! Raportul obligațiilor e 37-9 pentru FCSB + cine decide dacă Becali rămâne fără biletul la ordin de 750.000 euro

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează