FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CSA STEAUA // FOTO Probleme pentru Talpan » A fost așteptat de ultrașii rapidiști la intrarea în complexul "Lia Manoliu"

Florin Talpan la sediul FRF // Foto: Alin Grigore +3   FOTO
Florin Talpan la sediul FRF // Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 18:03

Florin Talpan a fost convocat astăzi de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul e reprezentat de declarațiile colonelului, care a afirmat că politicul ar controla comisiile AMFB și FRF (vezi detalii AICI).

Steaua a pierdut pe teren lupta cu Rapid pentru promovarea în Liga a 3-a, însă Talpan continuă la comisii. Astăzi, juristul CSA a avut o surpriză neplăcută. La una dintre intrările în complexul "Lia Manoliu" din Capitală, aproximativ 30 de fani rapidiști l-au așteptat pe Talpan pentru a-i cere socoteală, afirmă surse FRF.

Colonelul a rămas aproximativ o oră după ședință pentru a scăpa de furia suporterilor, supărați din cauza reclamațiilor făcute. Oamenii de ordine din interiorul complexului au fost nevoiți să le transmită ultrașilor că Talpan a părăsit împrejurimile printr-o altă ieșire pentru a evita un eventual conflict.

Sprijin neașteptat

Asociația Sportivă FC Progresul, prin intermediul lui Tudor Iacov, a făcut o cerere de intervenție (vezi AICI) pentru a-l susține pe Florin Talpan. A fost alături de el pe toată durata întrevederii, care s-a soldat cu o amânare pentru săptămâna viitoare. 

Vezi și: Talpan acuză PSD că susține Rapid și e categoric: "FRF este controlată politic! Fac plângere la DNA pentru trafic de influență"

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (40)
risc_mix
risc_mix  •  25 Iulie 2018, 19:03
Postat de knuty pe 25 Iulie 2018, 18:52

Un colonel al Armatei *** al societatii!!!!Presa de sport screi ca e o surpriza pentru Talpan !!In ce tara traim!!In alte locuri astfel de oamnei erau saltati in 2 minute!!!

Bă, păi tu ești mai prost ca talpan. Ia spune tu inteligentule, în ce țară sunt săltați suporterii care contestă un idiot? Cine e talpan, prostănacule? Un simplu maniac, care contestă pe oricine și orice. Păi după creierașu tău pot să fie huiduiți și înjurați șefi de stat, miniștri, magistrați, parlamentari, etc, numai talpan trebuie să fie intangibil. Bă ejnebun?

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  25 Iulie 2018, 20:32
Postat de daweirl pe 25 Iulie 2018, 19:55

doar nu crezi ca fata asta a fost pe acolo ,in cel mai fericit caz era acasa si se uita la meci ...

El imi zicea mie ce smecheri sunt ei aia de la sud.Se lauda ca i-au batut pe copii aia de la nou infiintata galerie a Stelei(fcsb).Bineintele s-au dus 50 de insi contra 10-15 si noaptea si luat prin surprindere.Cand s-a dus suporterul ala rapidist spre ei,fugea toata galeria lui regal ferdinand ca potarnichile.Ei sunt smecheri in haita,dar cand sunt 30 contra 2-3-maxim10,si sunt smecheri cand se bat cu batrani,femei ,copii si bebelusi.In rest numai ciumeti.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  25 Iulie 2018, 21:39

Talpan a inventat fotbalul prin tribunale. Acum cateva luni dorea Steaua Armatei direct in liga I. Acolo ar fi urmat procese intentate celorlalte echipe ca sa ia titlul Steaua, apoi alte procese...internationale, sa vina si CL :) Armata romana n-ar trebui sa patroneze un club profesionist de fotbal (adica in primele 3 ligi). Talpan trebuie oprit de FRF si liga profesionista. Ideea unei Stele a armatei este un concept comunistoid din vremea Anei Pauker.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează