FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

Răzvan Pașcalău (prim-plan), foto: Instagram
Răzvan Pașcalău (prim-plan), foto: Instagram

Articol de , - Publicat sambata, 15 iunie 2024 16:24 / Actualizat sambata, 15 iunie 2024 17:16

Dinamo face un nou transfer. Din informațiile GSP.ro, „câinii” au ajuns la un acord cu Răzvan Pașcalău (20 de ani), fundaș central care a evoluat ultima oară pentru Lecce U19.

În ziua în care și-a pierdut cel mai bine cotat jucător, trupa lui Zeljko Kopic merge pe aceeași strategie: jucători tineri români, crescuți în străinătate. După ce i-a adus pe Adrian Caragea și Cătălin Cîrjan, GSP.ro a scris astăzi despre interesul pentru Rareș Burnete și Andrei Mărginean. Pe listă a intrat și Răzvan Pașcalău, ultima oară la Lecce Primavera.

Răzvan Pașcalău, aproape de Dinamo

Ziua și transferul la Dinamo. Conform surselor GSP.ro, tratativele pentru Răzvan Pașcalău, internațional U21, au intrat în linie dreaptă. Conducerea „câinilor” s-a înțeles de principiu cu jucătorul, care este așteptat la București pentru a semna cu trupa lui Zeljko Kopic.

Fundaș central de 20 de ani, Pașcalău a mai evoluat pentru echipa secundă a Universității Cluj, înainte de a ajunge în Italia, la Lecce, acolo unde este coleg cu alt jucător român dorit de Dinamo, Rareș Burnete. De altfel, la Lecce U19 evoluează și alți jucători români, portarii Alexandru Borbei și Edgar Cadar.

Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Răzvan Pașcalău, foto: Instagram

Chiar și în acest context, Pașcalău nu a mai evoluat într-un meci oficial de pe 9 martie. A jucat 20 de meciuri în acest sezon pentru Lecce, reușind două goluri. Jucătorul urmează să semneze cu Dinamo, cel mai probabil tot pe mai multe sezoane, minimum 3, așa cum s-a procedat în restul jucătorilor prezentați în această vară.

Răzvan Rotund (18 ani) se antrenează și el cu Dinamo. Și jucătorul lui Șelimbăr este așteptat să semneze cu dinamoviștii după ce își va rezolva un litigiu pe care îl are cu Universitatea Cluj.

Practic, cu Rotund și Pașcalău se închide, momentan, lista cu transferurile unor jucători români. Acum, Dinamo își va concentra strategia pentru jucătorii din străinătate. Inclusv Zeljko Kopic, antrenorul echipei, afirmase recent faptul echipa mai are nevoie de 6-7 întăriri pentru a-și atinge obiectivele.

250.000 de euroe cota lui Răzvan Pașcalău, potrivit Transfermarkt

Citește și:

Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
Liga Campionilor
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Nationala
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (7)
bozo76
bozo76  •  16 Iunie 2024, 08:11
Postat de tarnaveanu pe 15 Iunie 2024, 18:18

Pașcalău are o figură de consumator de Babasha. Împreună cu Amzăr și cu croatul manechin o să ducă Dinamo pe noi culmi de succes.

Suna bine transplanturile din corpyl italian. Dar daca erau bravi ce dracu cauta in est. Clar ca le-au dat margelele colorate. Si l-au eliberat si pe Mihaescu la propunerea papistasa. Da. Lipseste Babashka. Oricum cineva a gandit-o si p-asta. Si e prima data cand vestu vine acasa. Bine acum m-am prins care a fost samantza.... Cred ca si voi.

mirstelistu
mirstelistu  •  16 Iunie 2024, 07:35

Sampon lig va asteapta cu transferurile astea

creeperno534
creeperno534  •  15 Iunie 2024, 22:37

Foarte bine!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează