FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Țălnar și Dinu sunt „la cuțite”
Țălnar și Dinu sunt „la cuțite”

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2024 14:26 / Actualizat sambata, 15 iunie 2024 14:26

Cornel Dinu, 75 de ani, a pierdut procesul intentat de finul său, Cornel Țălnar, 67 de ani, și trebuie să-i retrocedeze acestuia un apartament situat pe Calea Moșilor. Reacția lui Mister a fost copleșitoare, la auzul veștilor, susținând că durerea cea mare este sufletească, nu materială

Un telefon adresat marelui Cornel Dinu, sâmbătă dimineață, pentru o analiză a meciului Germania - Scoția (5-1) și o opinie avizată despre ceea ce ar putea urma la România - Ucraina, luni, tot la Munchen.

„Îmi scriu testamentul!”, a fost prima reacție, una copleșitoare, rostită cu o un timbru vocal apăsat. Gânduri negre, mai ales că Mister are numeroase probleme medicale. „M-au nenoricit minciuna și nedreptatea, de aceea mor eu!”, a continuat fostul fundaș de fier, știut de frică de atacanți pe măsură.

Cornel Dinu despre conflictul în instanță cu Cornel Țălnar: „E vorba de onoare, de educație, asta e tâlhărie”

Despre ce este vorba? Finul lui Dinu, Cornel Țălnar, l-a dat în judecată în urmă cu mai mulți ani, solicitându-i un apartament pe Calea Moșilor, despre care cel poreclit „Țânțarul” susține că i-ar aparține, cu acte în regulă.

Conform ultimei decizii judecătorești, Dinu este obligat să retrocedeze apartamentul, cu toate că Mister afirmă că aceasta, casa, i-a fost cedată de Țălnar în urmă cu mai mulți ani pentru suma de 10.000 de dolari.

„Ce să mai zic?! El (Țălnar) a recunoscut că a luat suma de 10.000, că a mai dat banii înapoi pentru că era un împrumut, cum a spus el. Ori suma era pentru apartament. El și soția lui, Dumnezeu s-o ierte!, s-au mutat în apartamentul ăla în 1978, au stat acolo până în 1988, apoi au plecat.

Dragă, e vorba de onoare, de educație, eu consider că este o tâlhărie la adresa mea. Punct. Sunt convins că așa-zisele cunoștințe și relații liberale ale lui Țălnar Cornel au făcut diferența, nu mă mai interesează subiectul”, a declarat Dinu pentru GSP.ro.

Cornel Dinu, depre relația cu Cornel Țălnar: „Cea mai mare decepție a vieții mele”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”
Cornel Dinu

O amiciție și o relație de zeci de ani a fost încheiată de la acest proces. Mister Dinu l-a avut elev pe Țălnar și apoi secund în mai multe etape ale carierei celor doi.

În urmă cu șase ani, într-un interviu acordat Fanatik, Dinu a dezvoltat subiectul divergenței cu finul său.

„Țălnar, finul pe care l-am ajutat eu, că l-am pus antrenor de vreo șase ori, în ’91, toți prietenii știu asta, i-a dat nevastă-mea 10.000 de dolari pe un apartament pe Moșilor și, fiind juristă, i-a luat actele originale… noi n-am folosit apartamentul, l-am renovat când s-a însurat fi-miu, în 2011, a stat el vreo doi ani, am stat și eu când am renovat casa de lângă Televiziune, am închiriat vreo doi ani, și acum m-a dat în judecată că e apartamentul lui.

Loviturile vin de la cei apropiați, cărora le faci bine… Sunt în stare să-ți bage cuțitul pe la spate… probabil și din sălbăticia societății de azi, care este pur materială. Și i-am făcut atât bine, i-am fost naș la biserică, i-am botezat copilul…

Cât a trăit Geta, soția lui, care era o icoană, nu a zis nimic… și după ce a murit ea, anul trecut, fi-su, pe care l-am botezat, dar care se pare că e toxicodependent, a venit prin februarie «Nănașule, să vorbim de apartament», ce apartament, mă, nu vă e rușine?!

Și m-am trezit cu citație, după 26 de ani sunt târât prin tribunale, mă costă 150 de milioane avocatul… Îți dai seama… Este cea mai mare decepție a vieții mele… Nu m-am așteptat la un om căruia i-am făcut atâta bine să fie atât de mârșav. Dar asta-i viața…”, a spus Dinu.

Cornel Dinu este naşul meu şi o să îl iubesc toată viaţa mea. Nu mă interesează dacă acum mă crede sau nu. Eu nu am vorbele la mine aşa cum le are el şi îmi ajunge că mă lupt cu el în instanţă. Însă am fost nevoit să îl dau în judecată. Ce era să mai fac dacă nu mă mai înţelegeam deloc cu el pe apartamentul meu? Ce bani mi-a dat? Să lăsăm judecătorii să decidă cine are dreptate
Cornel Țălnar, în 2018, imediat după ce pornise acțiunea în instanță

Citește și:

Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
Liga Campionilor
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Nationala
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (34)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  16 Iunie 2024, 22:04
Postat de CiprianBirtea_84 pe 16 Iunie 2024, 13:52

Dar dacă Dinu a primit înapoi banii dați lui Țălnar pe apartament, atunci de ce ar mai fi al lui apartamentul?

Nu cunoastem amanunte...ce acte sunt, habar n-avem....asa, sa ne dam cu presupusul..ne pierdem vremea :))) actele spun totul in orice caz, actele care exista acum.

666piturca
666piturca  •  16 Iunie 2024, 18:55
Postat de Catalynn_21 pe 16 Iunie 2024, 13:18

Ce pot să răspund cuiva care afirmă ca Rădoi ar fi jucat vreodată în viața lui la CSA!? Nu bre, Rădoi a jucat pt AFC Steaua, entitate care actele arată indubitabil ca nu era Steaua, chiar dacă funcționa cu girul MApN/CSA. Diferența dintre steliști și fcsbisti este ca primii au respect pt lege și factual și odată ce au studiat actele pe care Justiția și-a bazat sentințele au înțeles ca au fost mințiți grosolan și evident au abandonat clubul infractor, ceilalți însă … sunt ca tine! :-)))

Ah, încep si eu sa pricep… deci tu in ziua aia, cand ai fost la meci, erai cu AFC Steaua, sau cu cine erai in ziua aia? Cu ăștia micii de la CSA? Nu ca ma aștept sa câștig vreun milimetru in discuția asta cu Catalynn, păcatele mele. Dar de multe ori îți zici, “uite ba Vardy, el gândește impecabil, “in rest”. Pricepi ba Vardy, e ca si cum ai vorbi tu cu tine, daca excluzi CSAuu, asa de bine gandeste. Daca Dumnezeu ar face sa nu mai existe CSA, in fapt, l-ar salva pe Catalynn. L-ar reda, l-ar repune, right there at the top, unde e clar ca ii e locul. Poate si familia lui si-ar dori asta, la ce energii consumā acoléa.” Dar uite ca fiecare din noi, cand 3 sa aflam “de ce nu” 3 sa ne uitam mai întâi in oglinda. Other than that, ești pentru mine un fel de Jay-Zee, ca Puff Daddy nu pot sa îți zic. Good for you my good man, I love you!

_Adrian_1
_Adrian_1  •  16 Iunie 2024, 15:11
Postat de Catalynn_21 pe 15 Iunie 2024, 22:45

Ceglumaproasta, eu nu am spus ca ne-a jjijji a furat Steaua ci doar ca nu a avut niciodată Steaua. Nu a avut-o pt ca nu avea cum să o cumpere, Steaua fiind instituție publică. De astfel poți căuta pe net interviul cu Viorel Păunescu și acolo omul spune clar ca el nu a preluat niciodată Steaua de la Armata. Păi și atunci ce a cumpărat ne-a jjijji!? Să presupunem ca a fost un cumpărător de bună credință care a fost înșelat. S-au întâmplat de multe ori astfel de cazuri când diverși șarlatani au vândut ce nu le aparținea de fapt. Însă nici măcar actele alea nu le-a putut produce în Instanță. Ne-a jjijji și-a făcut propriul SA în 2003 pe care l-a numit FC Steaua București. CSA i-a refuzat cererea de a folosi marca Steaua și el s-a dus la OSIM și și-a înregistrat-o pe numele lui și al societății sale. Tu dacă îți faci un fast food căruia îi zici McDonald’s nu înseamnă ca ai furat un McDonald’s ci doar ca te-ai folosit fără încuviințare de numele și brandul lor, iar pt asta ești bun de plată. Lucrurile sunt simple și clare pt toată lumea, numai fcsbistii nu au capacitatea intelectuală sa înțeleagă niște banalități și ca un cioban *** și-a bătut joc de ei mințindu-i ca afacerea lui e Steaua. Nu, nu e, iar actele arată extrem de clar ca nu a fost niciodată! În loc să vă tot certați cu noi, de ce nu îi cereți băi voi lu’ ne-a jjijji să vă arate actele!? Horia Ivanovici i le-a cerut și ne-a jjijji a început să se bâlbâie și a zis ca le arată la Tribunal. De ce nu le-a arătat!?

Realitatea e ca pe-aici nu posteaza decat cu totul ocazional gigisti care chiar sunt dezinformati, au impresia ca "gigi a cumparat Steaua dar l-au pacalit astia etc". Grosul postarilor gigiste vin de la drone "de ferma" gen dobermanul/freddy/sicatiormaififost samd adica de la unii care stiu foarte bine care e adevarul dar presteaza orice ineptie pe 50 de eurocenti postarea pentru ca pur si simplu sunt incapabili sa aiba un loc de munca util societatii.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează