FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Discurs agresiv al oltenilor înaintea derby-ului din Ghencea: „Jucăm contra cancerului cel mai agresiv al fotbalului românesc, echipa clanului Becali”

Fanii Craiovei au apelat la un discurs dur înaintea partidei din Ghencea / foto: GSP
Fanii Craiovei au apelat la un discurs dur înaintea partidei din Ghencea / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 11:30 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 12:11

Ultrașii Universității Craiova beneficiază de 1.500 de bilete pentru derby-ul cu FCSB de sâmbătă, programat în Ghencea. Cei din Peluza Nord Craiova au apelat la un discurs grobian în postarea în care îi îndeamnă pe suporterii oltenilor să ia cu asalt biletele.

S-au inflamat spiritele înaintea celui mai așteptat meci al începutului de septembrie, primul FCSB - CSU Craiova găzduit de noul stadion din Ghencea. În săptămâna premergătoare meciului, susținătorii juveților au recurs la un discurs mai puțin cizelat, presărat cu invective la adresa rivalilor.

Universitatea Craiova și-a anunțat noul transfer: „E apt pentru derby-ul cu FCSB”
CSU CRAIOVA
Universitatea Craiova și-a anunțat noul transfer: „E apt pentru derby-ul cu FCSB”

„Jucăm contra cancerului cel mai agresiv al fotbalului românesc modern”

„Sâmbătă, Știinta strigă adunarea și tu trebuie să răspunzi prezent!

Nu contează că jucăm prima dată în Ghencea nouă - oricum nu o facem cu Steaua - nu contează nici că jucăm contra cancerului cel mai agresiv al fotbalului românesc modern - echipa clanului Becali, nu contează nici măcar că o victorie ne aduce pe primul loc. Singurul lucru care contează este că Știința face 75 de ani, iar noi trebuie să îi fim alături. 

Sâmbăta asta este doar despre Universitatea Craiova. Avem minimum 1.500 de bilete. Haideți să facem să nu ne ajungă și să mai cerem”, a fost postarea celor din Peluza Nord Craiova, apreciată inclusiv de Dragoș Sebastian Bon, „secundul” lui Laurențiu Reghecampf. 

Discurs agresiv al oltenilor înaintea derby-ului din Ghencea: „Jucăm contra cancerului cel mai agresiv al fotbalului românesc, echipa clanului Becali”
Postarea apreciată de „secundul” oltenilor / Sursă foto: Facebook

Universitatea Craiova și-a anunțat noul transfer: „E apt pentru derby-ul cu FCSB”

Așa cum era de așteptat, mijlocașul ofensiv Lyes Houri a semnat pe 3 sezoane cu Universitatea Craiova. Francezul ar putea apărea în alb-albastru chiar sâmbătă, la derby-ul cu FCSB din Ghencea.

Înțelegerea convenită cu CSU Craiova se întinde pe 3 ani, până în vara lui 2026.

„Lyes Houri se pregătește deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și este apt pentru derby-ul de sâmbătă cu FCSB”, au transmis oltenii. Meciul contra roș-albaștrilor va avea loc pe 2 septembrie, la ora 21:45.

Oficializarea transferului era doar o chestiune de timp. Houri a fost prezent în tribunele arenei din Ovidiu la duelul Farul - Universitatea Craiova, scor 2-0. A asistat la meci dintr-o lojă, alături de membri ai staff-ului naționalei României, Florin Constantinovici, Ionel Gane și Alexandru Radu.

Houri, mijlocaș dinamic, de 1,69 metri, a evoluat în România mai întâi sub comanda lui Gică Hagi, la Viitorul, actuala Farul, între iulie 2018 și ianuarie 2020. Francezul a fost vândut la MOL Fehervar pentru 600.000 de euro, iar maghiarii i-au reziliat contractul luni.

VIDEO Alexandru Mitriță, conflict cu un fan al Universității Craiova: „Doar tu ai vorbit”

Citește și alte știri de actualitate: 

ANALIZĂ Universitatea Craiova are o mare problemă » Jemanfișismul e boală cronică în Bănie

Dezvăluirile unui apropiat despre căderea lui Tavi Popescu: „Mi-a zis că asta a fost problema”

„Ce să vezi?” » Gigi Becali a reacționat după debutul lui Ngezana la FCSB

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (161)
abogdan
abogdan  •  07 Septembrie 2023, 22:08
Postat de brera30 pe 30 August 2023, 12:40

Ai gresit si pagina si echipa, baietas. Se ne spui si noua cate puncte, macar unul, a castigat echipa familiei Mititelu impotriva echipei familiei Becali?

baietas e ***. nu am gresit nimic, tu vad ca nu intelegi ce am scris...dar la cat te duce capul, nu e nevoie sa am asteptari de la tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzica
muzica  •  03 Septembrie 2023, 17:29
Postat de steaua1986. pe 30 August 2023, 13:57

S-au activat cei mai gretosi gigisti.

Mai prazari aroganti,ce v-am promis s-a adeverit !Mai bine nu mai veneati la stadion(ati fi facut economii de deplasare),tot scorul acesta ERA, DE NEPREZENTARE : O-3 !!!In ultimile 2 meciuri ati luat O MANITA !(5 goluri).

Catalynn_5
Catalynn_5  •  01 Septembrie 2023, 20:17
Postat de John.Wick pe 01 Septembrie 2023, 17:10

Uita-te la etilotest, daca tot ti-ai luat, inainte sa apesi fiecare tasta. Daca arata rosu, nu mai apasa, cum ti s-a spus la consiliere :))

Asta cu “ba tu ești!” este o penibilitate maxima bai Setilă, chiar si la grădiniță riscai sa fii dat afara! Dar cred ca asta o realizezi si tu, iar cum nu poti veni cu ceva original, îți inneci rușinea in alcool care îți dă … aripi! :-)))))

Vezi toate comentariile (161)
Comentează