FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Poveste colosală cu Nicolae Dobrin: „Gicule, care-i, mă, tactica ta?”. „Le arunc geanta cu bani. Aia e poarta ălora. O băgați în ațe, luați banii, nu, iete cioaca!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 21:00 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 21:01

Tudor Gheorghe, muzician, poet, cântăreț și compozitor, a venit în studioul Gazetei Sporturilor la „Prietenii lui Ovidiu".

Maestrul a vorbit în cadrul emisiunii despre Universitatea Craiova, Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Simona Halep, dar și despre programul pe care-l are în ceea ce privește sportul.

- Tu ești cu Universitatea. Pe stadionul ăsta nou ai fost?
- O singură dată, să văd cum arată. Nu mă mai tentează, nu mă interesează. Nu mai e spiritul ăla, nu mai e spiritul Universității Craiova! Îmi pare rău... Mai e și cearta cu Mititelu. Eu, oricum, acasă am două treninguri: unul de la Mititelu și unul al ăstora de astăzi.

- Ambele echipe sunt pe primele locuri în clasament. 
- Ăștia ai lui Mititelu s-ar putea să intre în Liga 1. Dar știi de ce mi-e teamă?! Că în loc să facem o echipă a oltenilor, noi avem două și ne certăm între noi. Oricum, eu mă consider la mijloc. Nu mă mai interesează, chiar dacă mă uit. Și la Cluj publicul e împărțit, iar lumea o iubește mai mult pe U Cluj, decât pe CFR.

- Tu faci sport?
- Sigur. Îmi fac kilometrii mei pe zi, chiar dacă nu mai am voie să alerg că am probleme cu spatele. Și-atunci, doctorul mi-a zis să merg la pas, fac șase-șapte kilometri pe zi. Mai fac și gimnastică de mobilitate că am nevoie de asta și urmăresc toate sporturile cu mare bucurie.

- Cel mai mult te uiți la fotbal?
- Nu, nu. Nu mai sunt apropiat de fotbal, nici de tenis. Mă uit la ciclism, la automobilism, la volei, la baschet. Tot ce e competiție îmi place. Și-mi place și de Halep, chiar dacă nu-mi place tenisul ei. Mie îmi place determinarea acestei fete. O iubesc pentru asta. Tenisul e plictisitor, dar ea luptă până moare. E mare lucru!

- Te întreb și pe tine: Hagi, Balaci sau Dobrin?
- E greu să faci comparații între Hagi și Dobrin. Hagi, Dobrin, Balaci, ei sunt aici. Asta e tripleta de aur. Fotbaliști de mare calitate am avut mulți, dar ăștia au avut scânteie. Mă gândesc dacă nu l-ar fi rupt pe Balaci și-ar mai fi jucat încă cinci ani. Vezi ce înseamnă destinul?

- Dar Hagi a fost genial. 
- Absolut genial! Mie mi-a plăcut dintotdeauna el. Dobrin, de pildă... Am o întâmplare genială cu el. Ajunsese antrenor la FC Argeș și eu eram la Timișoara. "Gicule, care-i, mă, tactica ta? Ce le spui ălora în vestiar înainte de meci?". S-a uitat, așa, la mine, ca la un tâmpit: "Ce să le spui? Le arunc geanta cu bani. Aia e poarta ălora. O băgați în ațe, luați banii, nu, iete cioaca!". Era genial.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU TUDOR GHEORGHE

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Declarația înfiorătoare făcută de Răzvan Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Denise Rifai, întrebare personală pentru Gică Popescu: „Ați fost vânat de femei pentru faimă și avere?” „Baciul” nu s-a ferit! Ce răspuns a dat

Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (12)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  22 Octombrie 2020, 02:12
Postat de Robin Green pe 21 Octombrie 2020, 21:16

"Tactica" lui era sa nu lase damigeana de tzuica pana nu o golea ;)

Nu i-ai ajuns vreodata nici la batatura de pe talpa lui Dobrin bai prostea. Lasa glumele ca nu sunt de tine

denieru
denieru  •  21 Octombrie 2020, 23:08

Tare mi-as dori un dvd/bluray documentar despre cariera lui Dobrin. Nu eram nascut pe vremea aia si multa lume din ziua de azi ar vedea un fotbalist adevarat. La fel si despre Balaci. Am ramas doar cu povestile bunicului si atat.

badeadorian
badeadorian  •  21 Octombrie 2020, 21:52
Postat de Robin Green pe 21 Octombrie 2020, 21:16

"Tactica" lui era sa nu lase damigeana de tzuica pana nu o golea ;)

Vorbesti aiurea ....nu vreau sa intru in polemica cu tine dar chiar comentezi deplasat si jignesti memoria unui fotbalist de clasa !!! In mod sigur in primii doi fotbalisti pe care i-a avut Romania !! ..Ti-a cerut Gicu Dobrin tie sau parintilor tai un pahar din damigeana familiei ??? Daca nu , ai putea sa prezinti scuzele de rigoare memoriei Gascanului . Sau daca ai ajuns prin California ai impresia ca esti producator de nectarul zeilor din Olimp , si te crezi peste muritorii de rand gen magicianul Dobrin ??? ..Laguna Beach nu mai ajunge la Lungul Nasului ??? ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close