FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - U CLUJ

EXCLUSIV Antrenor schimbat în Superligă? Fanii i-au cerut demisia chiar în timpul meciului

FOTO: Facebook @FCUCluj
FOTO: Facebook @FCUCluj

Articol de , - Publicat sambata, 12 august 2023 20:35 / Actualizat sambata, 12 august 2023 21:21

Prestația ștearsă avută de U Cluj în deplasarea cu Oțelul, remiză 1-1, i-ar putea fi fatală lui Toni Petrea (48 de ani). Suporterii „șepcilor roșii” i-au cerut demisia chiar în timpul meciului. 

U Cluj a început sezonul cu gândul la play-off, a făcut investiții importante la nivel de lot, dar rezultatele din debutul sezonului sunt mult sub așteptări, doar 6 puncte în primele 5 runde.

Criză de nervi după reușita anulată cu VAR în Oțelul - U Cluj: „Hoții, hoții!”
Oțelul - U Cluj
Criză de nervi după reușita anulată cu VAR în Oțelul - U Cluj: „Hoții, hoții!”

Ultimatul pentru Toni Petrea

Principalul vinovat este considerat antrenorul Toni Petrea. Gazeta Sporturilor a scris că „șepcile roșii” caută un înlocuitor după ce negocierile cu Marius Șumudică s-au blocat.

Sâmbătă, după golul primit în deplasarea cu Oțelul, micuța galerie deplasată la Galați, 15 oameni, a scandat „Demisia, demisia!”.

Clujenii s-au salvat în primul minut al prelungirilor, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Dan Nistor. 

Din informațiile Gazetei, derby-ul cu CFR Cluj este decisiv pentru Toni Petrea. Conducerea i-a trasat un obiectiv clar pentru a-și salva postul, 4 puncte în partidele cu Oțelul și cu rivala locală.

Am discutat cu cei din conducerea clubului, dar nu dacă fac sau nu negocieri cu alt antrenor. Mi s-a spus că nu e vorba de așa ceva. Voiam să știu dacă pot să duc mai departe munca la echipă. Nu am primit ultimatumuri! Nu pot să zic că am avut un început fulminant, jocul n-a fost cum ne doream, dar, dacă analizăm, fiecare meci, am avut și neșansă în anumite momente.

- Toni Petrea, înainte de Oțelul - U Cluj

Citește și alte știri din Superligă: 

Cristiano Bergodi le-a făcut fanilor o promisiune înaintea derby-ului cu Petrolul: „La asta să se aștepte!” + Noutate în lot: „E bun, ne poate ajuta”

Nu concepe să piardă cu Dinamo: „Înseamnă că ar trebui să mă ocup de altele! Merg la ei să-i bat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
validinamovistul
validinamovistul  •  13 August 2023, 08:33

Fii tare Aline. Păcat ca a stricat arbitrul Istvan spectacolul de pe teren și stadion. În timpul jocului nici eu nu știu pentru ce ai fost eliminat. Am văzut o lupta pentru protejarea mingii. Nu am văzut un fault grosolan, intenție, sa pot spune ca ai greșit, pur și simplu o lupta pentru minge. Arbitrul prin eliminarea ta a dezechilibrat meciul, nici nu am stat până la sfârșit. Doamne și ce spectacol era până la eliminare.

Clujean
Clujean  •  13 August 2023, 00:55

Piturca ar fi bun dacă s-a trecut la Stelisti ! :))))).... Nu știu de ce Prunea ne evita.....vrea la Dinamo iar ?

Clujean
Clujean  •  13 August 2023, 00:50

Sumudica e pentru ratting la TV, și e binevenit in campionat la orice echipă, mai ales la Rapid.... dacă ii bate și Petrolul fără Budescu....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează