FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Favorita arbitrilor nu vrea "cavaleri" străini! Propunerea FCSB a căzut la vot

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 00:01

Cinci cluburi au votat împotriva propunerii de a importa brigăzi în etapele decisive din ultima parte a sezonului. Din play-off sunt contra Astra și CFR, formațiile care au beneficiat de cele mai multe erori, plus Viitorul.

Cine o duce bine cu arbitrii români nu vrea să-i schimbe cu brigăzi din străinătate. CFR e lider și în clasamentul la zi din Liga 1, și în topul erorilor importante comise în favoarea unei echipe. În asemenea condiții, ardelenii au votat ieri împotriva propunerii de a angaja arbitri străini pentru ultima parte a stagiunii.

Gigi a cerut

Ideea i-a aparținut FCSB. Becali a insistat că doar brigăzi din afară pot să garanteze desfășurarea corectă a etapelor din play-off. "CFR are deja 8 puncte în plus din cauza greșelilor de arbitraj", a calculat Gigi ca să pledeze în favoarea importului.

Propunerea lui nu mai are viitor, pentru că nu numai Clujul s-a opus. Și Astra, și Viitorul s-au pronunțat contra. Trupa din Giurgiu e a doua cea mai favorizată din campionat, cu 7 erori pro și una singură împotrivă. Oamenii lui Hagi au suferit de pe urma arbitrajelor, diferența din cazul lor e de 6 greșeli contra!

Nu mai e posibil

Gică nu mai e printre favoriții la câștigarea campionatului și el a insistat permanent că românii trebuie promovați mai mult. S-a referit în general la fotbaliști, dar acum a rămas consecvent, a votat și pentru arbitri autohtoni. Opiniile exprimate în Adunarea Generală a LPF anulează planul lui Becali, pentru că ar fi nevoie ca ambele cluburi implicate într-un meci să agreeze importul de arbitri.

Steaua-CFR și returul nu pot fi conduse de străini întrucât nu vor ardelenii. Nici Știința - CFR, din același motiv. Și nici jocurile care o implică pe Viitorul. Dintre meciurile cele mai interesante din play-off, doar FCSB-U Craiova ar putea, teoretic, să fie condus de brigadă de afară. 

În ediția tipărită, clasamentul greșelilor de arbitraj: câte erori pro și câte contra are fiecare echipă. Gazeta Sporturilor poate fi răsfoită și online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

Dinamovist cu sufletul, rapidist cu CV-ul » 4 momente decisive în care Florin Bratu a subordonat-o pe Dinamo în tricoul alb-vișiniu

Sarcină federală: Salvați Șirineasa! » O sursă GSP dezvăluie: "D-aia e așa important dosarul de acum, care a tulburat rău apele în federație!'

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (88)
169060557063831
Stefan Anghel  •  28 Februarie 2018, 17:51
Postat de jack_the_stripper pe 28 Februarie 2018, 12:47

Mai, punctule, ca ai probleme la scris, hai, treaca-mearga, dar si la citit?!? Cred ca ar fi indicat sa te lansezi in dialoguri cu oxervatoru`-al-mai-federal- se-iegzista, ca el compatimeste cu CîSîUCîVî (a nuse confunda cu Universitatea Craiova...). V-ati intelege de minune...

mai geac da flipper du-te de arunca butelii peste gard cu gurru tau sa faci un ban cinstit,nu mai *** pe sait !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  28 Februarie 2018, 17:44

nu ie vina cioferelei,nici a viitorului nici a urzecencei,nici a galatiului,e mana lui dumnezeu bahus : "Eu zic ca dacă noi intrăm în play-off - Craiova, Dinamo, Botoşaniul - îi va fi foarte greu Stelei să câştige campionatul, pentru că suntem antistelişti toţi", a spus Miriuţă, la Digi Sport 2016...." Miriuță își amenință rivala: "Vă garantez că Steaua nu va câștiga nici acest campionat" 2017. Pai asta stim si noi,suporterii FCSB-ului,ce nu stim e pa cine mai incurca dimano in play-out ?! atat as vrea ca echipele noilor tovar-pardon conducatori sa juace primele alde cfr-craiolvula ! ca daca juaca la sfarsit,una impotriva alteia,cea mai prost clasata va introduce juniorii in teren ca au meci greu in cupa ligii cu damila maciuca ! mult succes noii campioane,dar si ieternei vicecampioane la banii de campanie electorala !

169060557063831
Stefan Anghel  •  28 Februarie 2018, 17:34
Postat de cj666 pe 28 Februarie 2018, 14:06

Pai CFR e de vina pentru tot. Mai ales ca probabil s-au taiat primele ciobanesti la jesepe...

unde ie vina cioferelei ?! nu ie vina lor ! e vina aluia de iese cu sticla in mana si urla sa dati banii de tva inapoi domnului muresan ! ie vina incoruptibilei care asculta toate iechipele ,steaua,dinamo,rapid,arges,craiova,numa una n-are somn sin nu vorbeste prostii-cio fere...e vina piticului porno care a dat ordin celor de la U sa intoarca armele ca la 44 ! e vina voastra a celor ce trag praf de creta pa nas si cred ca "ieri in insolventza,maine campioana".v-as intreba daca nu va e rusine,dar nu stiu ungureste !

Vezi toate comentariile (88)
Comentează