FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Poenaru, gata să lucreze cu Gigi Becali » Cum l-ar convinge pe patronul FCSB să nu se implice la echipă

Ilie Poenaru // FOTO: Imago
Ilie Poenaru // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 10:01 / Actualizat joi, 03 martie 2022 12:54

Ilie Poenaru (45 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre posibilitatea de a ajunge antrenor la FCSB din sezonul viitor.

Plecat de la Gaz Metan, Ilie Poenaru este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB, din vară, când îi expiră contractul lui Toni Petrea, în timp ce MM Stoica îl preferă pe Marius Croitoru.

Primăria schimbă regulile! Ce se întâmplă cu Arena Națională după procesul cu Gigi Becali
ARENA NAȚIONALĂ
Primăria schimbă regulile! Ce se întâmplă cu Arena Națională după procesul cu Gigi Becali

Ilie Poenaru, gata să lucreze cu Gigi Becali la FCSB

Tehnicianul a vorbit despre cum ar lucra la FCSB cu Gigi Becali și cum ar încerca să-l convingă pe omul de afaceri să nu se implice în alcătuirea echipei și în schimbările din timpul meciului.

„Am mai fost dorit la FCSB, dar deocamdată FCSB are antrenor. E într-o competiție, la fel ca alte cluburi cu care au fost tatonări. Nu ar fi fair-play să vorbesc. Patru cluburi m-au tatonat, iar două cluburi au fost mai insistente și au sunat de mai multe ori. Spui că se vorbește de mine la FCSB la nivel de conducere. Că sunt pe listă... Asta doar mă poate bucura. Dar nu am discutat cu nimeni. Sunt pe lista mai multor cluburi. 

Până la urmă, nici blindarea unui contract nu reprezintă o siguranță. Nu mai e nimic sigur în fotbalul de la noi. E vorba de altceva. Eu sunt alt gen. Îmi place să colaborez cu toți din club, cu patronul, președintele și managerul. Discut cu toți. Ascult părerea oricui, a patronului, a președintelui. Fiecare are viziunea lui”, a declarat Ilie Poenaru la GSP LIVE.

Ilie Poenaru: „Cel mai bine e să ai discuții interminabile cu patronul”

Poenaru a explicat și cum ar putea rezolva problema implicării la echipă a lui Becali, fiind sigur că, dacă toți jucătorii sunt la același nivel, nu va conta cine joacă.

„Domnul Becali își dorește anumite lucruri. E normal să-și dorească, având în vedere cât cheltuiește. Am văzut reacția dumnealui după meciul cu Farul, referitor la anumiți jucători. Are dreptate. De ce? Îți spun cuvintele dânsului «Am plătit bani mulți pe jucători, plătesc niște salarii foarte mari și aștept performanță». Sunt jucători în care dânsul crede. Important e vestiarul, important e grupul. Și jucătorii de la care aștepți să fie decisivi depind de ceilalți.

Eu nu cred că niciun patron nu se implică în antrenamente. De aici pleacă totul. Cel mai bine e să mergi zi de zi și să discuți cu patronul, să ai discuții interminabile. Trebuie să argumentezi, să spui ce-ți dorești și cum vezi tu lucrurile și ce se întâmplă la antrenamente. Trebuie să-i ceri să te lase să-i arăți și să-i demonstrezi că ce-i spui tu și ce se întâmplă la antrenamente se va reflecta în teren. Dacă lucrurile astea se vor întâmpla la meci, sunt sigur că orice conducător va zice «Frate, omul știe ce trebuie să facă. Hai să-l lăsăm»”, a spus Ilie Poenaru.

Domnul Becali ce-și dorește? Ca anumiți jucători să joace bine. FCSB are lotul cu cea mai bună calitate. Dacă joacă Tavi Popescu, Cordea sau Valentin Gheorghe, e la fel. Sunt la același nivel. Despre asta e vorba. Ca profil, nu e diferență mare între ei. Poate doar la jucătorii de la mijloc sunt anumite diferențe, dar pe benzi, jucătorii aduși la FCSB sunt aduși pe stilul echipei.

Având un lot de 24-25 de jucători și învățându-i pe toți același lucruri, toți știu ce au de făcut. Sunt de valori foarte apropiate. Tu trebuie să faci ca cel care intră să fie pregătit, indiferent pe oricine dorește dânsul să bage. Cel mai important e să demonstrezi. Trebuie să arăți că-ți lucrurile pe care le vrei
Ilie Poenaru

Ilie Poenaru vs. Marius Croitoru (ca antrenori)

ParametruPoenaruCroitoru
Meciuri Liga 1106104
Victorii27,4%37,5%
Goluri marcate pe meci11,26
Goluri încasate pe meci1,41,17
Procentaj puncte37,7%48,8%

Citește și: 

Ce a spus Toni Petrea despre plecarea de la FCSB: „Nu mă afectează”

Mâna lui Gigi? » Se pregătesc schimbări de ordin tactic la FCSB

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt
Liga 2
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (25)
elgabri
elgabri  •  05 Martie 2022, 15:02

Cine spune ca a disparut *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Martie 2022, 16:23

Bai nea ilie... Vezi-ti de treaba. Nu ai ce face ceva mai serios? Au mai incercat si altii. Dar cum sa te impaci cu za pa ci tu din capul stanii?

emil.rizescu
emil.rizescu  •  04 Martie 2022, 12:43

Nu te compromite Poenare, ai o carieră frumoasă și perspective bune în viitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează