FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, chinuită de șomeri! Cine i-a pus probleme echipei lui Dică: amatori și eterne rezerve

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 14:03

"Am avut probleme fiindcă Mediașul are jucători buni" a fost explicația lui Nicolae Dică după 2-1 cu Gaz Metan Mediaș. Cine a fost aproape să le ciupească un punct celor de la FCSB: un fotbalist care nu mai jucase de doi ani și altul revenit după o pauză de 9 luni.

FCSB a evitat un rezultat rușinos la Mediaș, a învins-o pe Gaz Metan grație unui penalty provocat de neglijența lui Chamed, de la Gaz Metan, și a norocului, fiindcă ardelenii au trimis mingea în bare de trei ori. Dică, gestionarul celui mai scump lot din România, a avut o explicație în urma partidei echilibrate: "Am avut probleme pentru că adversarul are jucători buni".

Gaz Metan e penultima, pe un loc care retrogradează direct. Dică s-a referit însă la numele nou-apărute în formația lui Pustai, fotbaliști cu care alb-negrii au completat echipa în iarna asta.

Cât de buni sunt, de fapt, jucătorii aduși în ultima lună și care au fost aproape să scape neînvinși de FCSB?

Diogo Rosado - Mijlocaș, jucase ultima oară la 1 de Agosto, în Angola. În campionatul din Africa a petrecut ultimii doi ani, după o experiență ratată în Cipru, unde fusese rezervă la Ermis.

Joao Diogo - Mijlocaș, fusese legitimat înainte la Belenenses, dar nu mai apăruse în vreo partidă din liga portugheză de pe 20 mai 2017!

David Caiado - Venit de la Ponferradina, eșalonul al treilea din Spania, o ligă de amatori.

Mario Rondon - Nu mai jucase fotbal în mod organizat de pe 6 martie 2016, de aproape doi ani! Venezueleanul a evoluat atunci pentru un club chinez, Shijiazhuang Yongchang. După doi ani de șomat, vârful a ajuns la Mediaș și i-a chinuit sâmbătă seară pe Larie și pe Găman, stoperii FCSB.

"Pentru noi e bine că am atacat, am avut ocazii. Tot e bine, e un progres, că înainte nici nu reușeam să ajungem la poartă" Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"A avut echipă nouă Gaz Metan... Ce echipă nouă a avut? Cu Ionuț Neagu? Păi, nu-l știm?! Nu noi l-am dat afară pe Neagu?" Gigi Becali, patron FCSB

Citește și:

5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei
Nationala
5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei" » Scene impresionante la Wurzburg
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
Superliga
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
E oficial! » CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul care a iscat marele scandal cu transferul în Gruia
Superliga
E oficial! » CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul care a iscat marele scandal cu transferul în Gruia

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (12)
ando89
ando89  •  05 Februarie 2018, 15:00

Oare domnul antrenor principal Viorel Tănase ce părere are? Nu-l prindeți cu un interviu nici măcar în ziua când vine fluturașul?

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Februarie 2018, 15:11

Ce radeti bai ? orice fotbalist din Angola e peste tot ce are fc fcsb la baza din berceni. Il mai stiti pe Ze Kalanga de la Dinamo ? matura pe jos cu fc fcsb , clona piperiana =)))))))))

bigd
bigd  •  05 Februarie 2018, 16:35

"FCSB chinuita de someri"... ma asteptam sa fie vb de userii de pe gsp care se agita pe aici cu "fcsb nu e steaua" :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează