FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Darius Olaru a ales! În ce campionat puternic vrea să se transfere + marele obiectiv pe care îl are la FCSB: „Ar fi un vis devenit realitate”

Darius Olaru / Sursă foto: GSP +32   FOTO
Darius Olaru / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 15:45 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 15:48

Darius Olaru (24 de ani), unul dintre fotbaliștii aflați pe val la FCSB, a acordat un interviu site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, în care a vorbit despre planurile pe care le are alături de roș-albaștri, dar și despre campionatul unde și-ar dori să evolueze în viitor.

Deși recunoaște că visează să ajungă în La Liga, Darius Olaru e conștient că primul pas spre un transfer în străinătate e câștigarea titlului alături de FCSB. Mijlocașul a mai dezvăluit și care e postul pe care se simte cel mai confortabil.

Darius Olaru, despre...

...campionatul favorit și visul său de la FCSB:Ca stil de joc, cred că cel spaniol, deși îmi place foarte mult și campionatul englez.

Înainte de a vorbi totuși de o plecare, mi-aș dori foarte mult să câștig titlul cu numărul 27 din istoria clubului! Am ales numărul pe care îl port pe spate cu gândul la acest lucru și ar fi, cu siguranță, o mare bucurie. Și un vis devenit realitate!

...poziția favorită din câmp: „Dacă mi-ați fi pus în urmă cu mai mulți ani această întrebare, aș fi răspuns fără ezitare că sunt un «decar”. Acum, cred că aș fi mai dregrabă ”optar”, pentru că am învățat între timp și să-mi ajut echipa pe faza defensivă. Cred că am devenit, mai degrabă, un jucător «box to box»”.

De ce meciul FCSB - CFR Cluj nu se va putea juca pe Arena Națională » Primăria ia o sumă uriaşă
ARENA NAȚIONALĂ
De ce meciul FCSB - CFR Cluj nu se va putea juca pe Arena Națională » Primăria ia o sumă uriaşă

...cel mai frumos moment trăit în fotbal: „Aș putea spune turneul final de la U21, când am ajuns până în semifinale și singurul trofeu câștigat de mine până acum, cel cu FCSB, Cupa României (n.r. - în 2020)”.

...prima reprezentativă: „Echipa națională este visul oricărui copil care face fotbal! Îmi doresc foarte mult să fiu acolo, însă pentru asta e nevoie de multă muncă și constanță în evoluții”.

Darius Olaru, noul favorit al lui Gigi Becali

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, își pune acum toate speranțele în mijlocașul Darius Olaru, care, pentru moment, i-a luat fața lui Octavian Popescu în topul preferințelor latifundiarului. 

În urmă cu două săptămâni spuneam că cel mai bun e Tavi Popescu. Acum spun că e Olaru. Cu el în echipă nu poți să pierzi. Dacă îi ai pe Olaru, Popescu și Tănase e de ajuns să câștigi campionatul. Ai trei jucători de valoare”, a spus Becali zilele trecute, la Pro Arena. 

Îmi place mult Olaru. Este un jucător implicat fizic, mental, care face ambele faze, are și forță fizică și cred că e serios, de mare caracter.

- Ioan Ovidiu Sabău, în exclusivitate pentru GSP.ro

+28 FOTO

VIDEO Jurnalistul Narcis Drejan e convins: „Olaru n-ar trebui să lipsească de la națională”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB la o rivală din play-off: „A adus cineva în discuție această ipoteză”

EXCLUSIV De ce meciul FCSB - CFR Cluj nu se va putea juca pe Arena Națională » Primăria ia o sumă uriaşă

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (3)
gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  15 Aprilie 2022, 18:33

Cata nesimtire., care titlu 24 din istoria clubului? Cati ani au trecut din 2003? Sper sa iesi la pensie de la clona fcsb!

mal.
mal.  •  15 Aprilie 2022, 17:42

Eu am făcut liceul la zi… am fost bunicel… nu înțeleg cum poți alege ceva când nu ai nici o oferta! Darius Olaru a ales! Măcar la seral, mergeți și voi, cei de la gsp!

fecesebistu
fecesebistu  •  15 Aprilie 2022, 16:23

Nea gigi, e unul mai bun ca altul , nea gigi !! Hai cu titlul sau macar locul 2 , ca pe urma il vindem pe Darius mai ceva ca pe Tanase !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează