FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a decis soarta lui Damjan Djokovic! Ce se întâmplă cu mijlocașul croat

Gestul lui Damjan Djokovic // foto: Cristi Preda, GSP
Gestul lui Damjan Djokovic // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 14:24 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 16:52

Deși nu mai este integralist, ca la începutul sezonului, mijlocașul croat Damjan Djokovic (33 de ani) va continua la FCSB. Așa a anunțat Gigi Becali. 

În primele șapte meciuri, Damjan a fost de fiecare dată titular, de trei ori integralist și de două ori schimbat spre finalul meciurilor, în prelungiri. Dar cu timpul și-a pierdut locul de titular și Care nu este dispus să renunțe la el, chiar dacă fostul campion cu CFR Cluj mai e om de bază în formația roș-albastră. 

Gigi Becali nu învață: a făcut aceeași greșeală și a pierdut o sumă uriașă
FCSB
Gigi Becali nu învață: a făcut aceeași greșeală și a pierdut o sumă uriașă

Cu toate astea, Gigi Becali nu vrea să-l vândă, așa cum are de gând s-o facă în cazurile lui Dorin Rotariu și Cristi Ganea. 

Gigi Becali a stabilit ce se întâmplă cu Damjan Djokovic

 „Djokovic nu e subiect închis pentru că te folosești de el. Nu pot să spun de el ca de Rotariu sau ca de Ganea. E un jucător de care ne vom mai folosi. 

Dacă vrea cineva să-l ia pe Djokovic nu-l dau! Vreau să mă folosesc de el. Ca să intre el să joace depinde cu ce echipă joci, când faci schimbarea, ce scor este...”, a declarat Gigi Becali la Fanatik

Venit în vară la FCSB, Damjan Djokovic a jucat de 22 ori pentru FCSB, reușind 4 goluri și o pasă de gol. Dintre acestea, croatul a fost integralist de 7 ori. 

E posibil să mai aduc 2-3 jucători. Vreau ca jucătorii să dea probe la loculd e muncă. Luis Phelipe, să te vede! Ce faci? Hai, la revedere! Baba Alhassan, ce faci? La revedere. Compagno mi-a plăcut cu CFR Cluj. Așa vreau, să se bată! Nu să cadă imediat. Ai doi metri! Să joace așa și nu-l mai dau. Să se bată.

Și pe Crețu e posibil să-l ținem. Poate îi prelungim. Dar trebuie să aducem un atacant și un fundaș dreapta. Nu îmi mai place de Pantea. În loc să crească... Bine, dar mai am încredere în el. E tânar, are 21 de ani. Pe jucători nu poți să-i dai afară. Poți să de înțelegi cu ei... Jucătorii nu poți să-i dai afară. Poți să te ințelegi cu ei. De exemplu. Hermmanstadt îl vrea pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Radaslavescu.

- Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali l-a atacat pe Dorin Rotariu: „Se ascunde după adversari!”

Citește și:

Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri! Oferte pentru viitori adversari: „Nu sunt idioți. O să joace la mișto” » Ce s-a întâmplat când a mai făcut așa

Mihai Stoica iese la atac: „Să vă spun ce-i zicea Colțescu lui Găman după meci”

Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
anonim91
anonim91  •  12 Decembrie 2023, 18:02

Djokovic e jucator bun. A fost si la CFR si in Turcia si in Arabia unde a mai fost si, si acum e jucator bun. Problema e ca Gigi tot vorbeste ba de el, ba de alti jucatori. Ar trebui sa-i lasi in pace sa joace. A, ca mai iesi si spui ca a facut un meci slab, ca-ti mai spui opinia e diferit fata de a-i desfiinta cum face el. Ar trebui toti jucatorii din lotul FCSB-ului sa fie lasati in pace de comentariile lui Gigi si sa-si vada fiecare de joc, fie ca e titular, fie ca e rezerva, fie ca joaca mai mult, fie ca joace mai putin. Intra cine merita si cine trebuie. Asta e parerea mea, ca Gigi ar trebui sa-i lase in pace cu comentariile si sa-i lase sa joace .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close