FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

FOTO+ VIDEO Invitați la un demonstrativ organizat de STB cu mici și bere, Rică și Prunea au dat declarația zilei: „În autobuze, adormeam și mă trezeam fără geacă”

Articol de , - Publicat sambata, 15 iunie 2024 14:08 / Actualizat sambata, 15 iunie 2024 15:46

Mai mulți foști fotbaliști importanți s-au strâns sâmbătă dimineața în cartierul Sălăjan din Capitală, acolo unde au participat la un meci demonstrativ contra selecționatei oamenilor care muncesc la STB cu ocazia Zilei Transportatorului.

Încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, în baza sportivă RATB de lângă Piața Trapezului, lumea s-a adunat pentru evenimentul special organizat de cei de la STB pentru angajați cu ocazia Zilei Transportatorului.

Sute de șoferi, vatmani sau controlori au venit la bază pentru a participa la concursuri și pentru a se distra. Micii și berea nu au lipsit, chiar dacă ceasul nu arăta încă ora 12:00.

Cap de afiș la acestă manifestare a fost meciul demonstrativ dintre naționala României compusă din jucători precum Florin Prunea, Eduard Stăncioiu, Gradoș, Pulhac, Gică Mihali, Selymeș, Jean Vlădoiu, Giani Kiriță, Costin Lazăr, Cătălin Munteanu, Dănuț Lupu, Florentin Petre, Dacian Varga, Iulian Tameș, Daniel Iftodi sau Rică Răducanu și o selecționată a angajaților Societății de Transport București.

Giani Kiriță s-a luat la skanderberg cu Valahu

Prezent și el la eveniment, Radu Valahu, multiplu campion național la skandenberg, cu 15 recorduri mondiale, supranumit „cel mai puternic român”, l-a provocat pe Giani Kiriță la un meci de skanderberg.

La fel ca pe vremea când juca fotbal, fostul fundaș nu s-a dat la o parte de la provocare, a acceptat și și-a măsurat forțele cu Valahu.

Invitați la un demonstrativ organizat de STB cu mici și bere, Rică și Prunea au dat declarația zilei: „În autobuze, adormeam și mă trezeam fără geacă”
Giani Kiriță, skanderberg cu Radu Valahu

VIDEO. Prunea și Rică Răducanu, amintiri din mijloacele de transport: „Adormeam și mă trezeam fără geacă”

Cu ocazia evenimentului, Florin Prunea și Rică Răducanu și-au adus aminte de momentele în care aceștia erau copii și trebuiau să meargă cu mijloacele de transport în comun.

„Spre rușinea mea nu prea mai circul cu mijloacele în transport. Dar când eram mic îmi aduc aminte cum plecam din Drumul Taberei la Dinamo la antrenament. Îmi aduc aminte că se întâmpla de multe ori să adorm în autobuz, mă trezeam la Valea Oltului fără geaca de echipament.

Eram mic, 10-11 ani și eram foarte obosit. Când mă vedea tata acasă fătă geaca de echipament cumpăra alta. De controlori fugeam. La noi la Dinamo ne dădea bilete de autobuz și de tramvai, aici n-am avut probleme”, a spus Florin Prunea.

„Eu stăteam la Giulești, era tramvaiul 11. O luam la fugă după vreo 2 stații, apoi cobora vatmanul să ne bată. El fugea după noi, dar ce să ne prindă.

Așa am început eu transportul în București, mergeam pe blat. Controlori nu prea erau. Erau două vagoane și aveau uși de se deschideau și săreai din mers”, a declarat și Rică.

Citește și:

Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
Liga Campionilor
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Nationala
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  15 Iunie 2024, 17:07

Nu erau controlori pentru ca se platea la fiecare vagón...30 de bani la clasa intai si 25 de bani la a doua !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează