FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - BOTOȘANI 2-3

Croitoru, deranjat de acuzele aduse lui FC Botoșani: „Cum să zic asta?! Jucătorii te scuipă în față și ajungi la pușcărie!” » Ce spune despre conflictul cu Silvian Cristescu

FOTO: facebook.com/fcbotosani
FOTO: facebook.com/fcbotosani

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 11:42 / Actualizat luni, 10 mai 2021 12:54

Marius Croitoru, antrenor lui FC Botoșani, a vorbit după victoria contra Craiovei, 3-2, și despre acuzele aduse echipei sale.

Tehnicianul moldovenilor, care la finalul partidei a refuzat să vină la flash interviu, s-a declarat deranjat de faptul că FC Botoșani este acuzată că joacă fără intensitate în meciurile cu FCSB.

„Am vorbit cu antrenorul principal din acte să facem cu rândul, să iasă dumnealui la interviuri. Eu sunt antrenor secund, am licența A și ați văzut că și indicațiile mele sunt mai rare. Am văzut tot ce s-a vorbit și am decis acest lucru. Dacă televiziunile vor să discute cu mine, voi veni. Nu am vrut să deranjez pe nimeni. Nu am nicio luptă cu nimeni! Am decis doar să fac un pas în spate.

Toată lumea spune că o lăsăm mai moale cu FCSB! De ce aruncă lumea cu noroi în ceea ce face patronul nostru? El dă din banii familiei... Eu îmi doresc foarte mult să bat pe FCSB! Cum aș putea să le spun jucătorilor străini să o lase mai moale cu FCSB?! Te scuipă în față și ajungi și la pușcărie! Eu sunt un antrenor tânăr, am multe demonstrat!

Jucăm cu FCSB, iar etapa următoare, când mergem în alt oraș, oamenii ne înjură de vii și de morți și spun că stăm în nu știu ce poziție cu FCSB! Nu se poate așa ceva!  FCSB, CFR Cluj și Craiova cumpără jucători de la noi. Cum poți tu, echipă care te lupți cu FCSB, să cumperi un jucător despre care crezi că s-a dat la o parte cu FCSB? Nu te temi că o va face din nou? Atunci de ce spui asta? Așa, la mișto?”, a declarat Marius Croitoru la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Sunt de acord cu ce a spus Cristescu, că sunt antrenor de portari. Așa scrie pe legitimația mea. Aveam licența B când am făcut-o și puteam fi doar antrenor de portari. Acum am licența A și pot fi antrenor secund. Am făcut cerere să schimb legitimația. Despre altceva nu vreau să vorbesc. E vorba de tensiunea meciului. Eu nu am arătat niciun semn obscen. Nu vreau să vorbim prea mult despre subiecte care nu fac cinste nimănui.
– Marius Croitoru despre ieșirea nervoasă a lui Silvian Cristescu

VIDEO Florin Bătrânu, declarații despre ieșirea violentă a lui Cristescu: „E o fire care se aprinde foarte repede”

Citește mai multe știri despre Craiova - Botoșani: 

CRAIOVA - BOTOȘANI 2-3 » 5 goluri, 3 eliminări și o criză oribilă de nervi în tribune! Meci nebun pe „Ion Oblemenco”

Silvian Cristescu, explicații după ieșirea sălbatică de la oficială: „Croitoru ne-a arătat semne obscene! FCSB și CFR, favorizate tot timpul”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (50)
10215728730329817
Ionita Florin  •  10 Mai 2021, 18:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  10 Mai 2021, 17:35

Croitoru este tipul exact pt ,,alba neagra,,auzi tu antrenor... Sunt convins ca nu are oglinda acasa,ca de uitat ar fi trebuit sa nu aiba scrupule deloc

cj666
cj666  •  10 Mai 2021, 17:17
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 10 Mai 2021, 15:46

Dacă scriai de pe „calcultor”, probabil, aș fi crezut că (iar) mănânci pufuleți / pufarine deasupra tastaturii!

Uneori mananc. Nu pufuleti/pufarine ci napolitane sau ciocolata. Hai ca acu verific ce scriu. Am terminat treaba pe azi.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează