FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0

VIDEO Nicolo Napoli și-a luat „la revedere” de la ultrașii Craiovei, care i-au scandat numele + N-a vrut să scoată echipa de pe teren!

Nicolo Napoli.
Foto: Imago
Nicolo Napoli. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 08:20 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 09:37

Nicolo Napoli, 61 de ani, a pus punct celui de-al 9-lea mandat la FCU Craiova, după meciul cu CFR Cluj, pierdut de olteni cu 0-1. Iată ce a declarat la plecare, suporterii alb-albaștrilor așteptându-l pe italian și pentru al 10-lea mandat

Nicolo Napoli, fără număr! Antrenorul de 61 de ani tocmai și-a încheiat al 9-lea mandat la FC Universitatea Craiova. Adrian Mititelu a anunțat decizia eliberării din funcție a italianului încă de acum două săptămâni, a fost la Cluj Napoca alături de viitorul tehnician al juveților, Joao Janeiro.

Ultrașii Craiovei i-au scandat numele lui Nicolo Napoli

La finalul meciului din Gruia, scor 0-1, Napoli a mers alături de echipă în fața galeriei sosite din Bănie. Ultrașii i-au scandat numele, italianul i-a salutat, zâmbitor. Mai mult, Nicolo a cules aplauze și din partea unor spectatori clujeni, la intrarea pe tunelul ce ducea la vestiare.

Nicolo Napoli, antrenorul lui FC U Craiova, a anunțat că a fost ultima partidă pe banca oltenilor, în meciul pierdut cu 1-0 în fața lui CFR Cluj.

„Părerea mea este că arbitrul nu a făcut un meci foarte bun, a dat un roșu la Bauza, a dat un roșu pe bancă. Bauza ce a făcut? Nu a făcut nimic. I-a dat roșu, al doilea galben. Nu îmi place asta, dar a fost ultimul meu meci la Craiova, îi felicit pe toți băieții. Eu sunt un om liniștit, nu vreau război”, a declarat italianul. 

Nicolo Napoli, despre ideea de a scoate echipa de pe teren la meciul cu CFR Cluj: „Eu nu”

La plecare, Napoli a explicat că el, personal, nu a avut nicio intenție de a scoate echipa de pe teren în minutul 112. De fapt, de pe bancă se făceau semne disperate către jucătorii din teren, pentru a forța o ieșire de pe gazon, ca gest de frondă vizavi de arbitrajul lui Istvan Kovacs, doar că fotbaliștii și-au văzut de treabă preț de câteva minute. Totuși, partida a fost întreruptă vreme de 4 minute.

„Felicit suporterii că au fost alături de noi, felicit patronul că ne-a adus până aici. Domnul Mititelu știe ce are de făcut pentru a crește echipa la anul, cred că se pot face lucruri bune. (n.r. dacă a vrut să scoată echipa de pe teren) Da, a zis Săceanu, eu nu!”, a declarat Nicolo Napoli, cu trimitere la directorul sportiv al juveților, Robert Săceanu.

Nicolo Napoli, întâlnire cu Istvan Kovacs în parcare » Ce a făcut italianul
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0
Nicolo Napoli, întâlnire cu Istvan Kovacs în parcare » Ce a făcut italianul

100 de mii de euroeste cuantumul sumei cu care s-a ales Nicolo Napoli de pe urma ultimului mandat în Bănie

Nicolo Napoli, italian cu bani: o plajă a lui, un hotel, mai multe terenuri de tenis la Cagliari

Nicolo Napoli a încheiat al 9-lea mandat de antrenor principal la FCU Craiova. Nu se grăbește să-și ia un alt angajament, oricum, nu duce lipsa banilor. Are o situație materială foarte bună. La Cagliari deține câteva proprietăți, care-i aduc mai mulți bani anual decât cei pe care i-a câștigat în ultima ediție de Superliga.

Conform Prosport, antrenorul deține o plajă privată, un hotel și mai multe terenuri de tenis pe care le închiriază.

VIDEO. CFR Cluj - FCU Craiova 1-0 / Adrian Mititelu: „A fost nevoie de o prostituție foarte mare ca să meargă CFR”

Citește și: 

Kovacs nu face arbitraj, ci șmecherie! Corpodean să fie mândru, are urmaș pe măsură!

Farul, Sepsi, FCSB și CFR Cluj vor reprezenta România în Europa » Când și cu cine vor lupta pentru un loc în grupe

Citește și:

Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează