FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Palma l-a făcut golgeter :) » De când a fost lovit de Grozavu, Golofca a devenit cel mai bun marcator din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 00:00

Cătălin Golofca este un jucător care a atras atenția prin câteva meciuri reușite în sezonul regulat, însă nu a fost niciodată în prim-planul primei divizii.

Ultima rundă din sezonul normal l-a propulsat însă în centrul reflectoarelor pe jucătorul de 27 de ani, când, la Giurgiu, în înfrângerea cu 0-3, mijlocașul botoșănenilor a avut o neînțelegere cu Leo Grozavu și a fost lovit în barbă de antrenor.

A urmat un conflict de durată și o întreagă polemică în presă și în lumea fotbalului. Cei doi au reușit să treacă peste incident, iar Cătălin a suferit o transformare spectaculoasă!

Ironic sau nu, palma aplicată de Leo l-a ambiționat pe Golofca și acesta a devenit unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1. Mai precis, de la acel incident, a reușit să puncteze de 4 ori în partidele din play-out, situându-se în topul clasamentului golgeterilor începând cu etapa următoare incidentului de la Giurgiu. În această perioadă, tot 4 goluri au mai înscris Hanca (Dinamo), Alibec (Steaua), Deac (CFR) și Țucudean (Viitorul).

Golofca a fost adus de Botoșani de la Rapid CFR Suceava în ianuarie 2016, însă într-o primă fază nu a fost oprit în lotul moldovenilor. A fost readus în vara trecută și între timp a devenit golgeterul echipei, cu 8 reușite.

350.000 €e cota actuală a lui Cătălin, conform transfermarkt.de

Citește și:

Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Nationala
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Scouterii l-au analizat pe Darius Olaru: „Are 3 minusuri”
Superliga
Scouterii l-au analizat pe Darius Olaru: „Are 3 minusuri”
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Superliga
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Expulzat din Franța, desconsiderat de echipa unde a crescut, un fotbalist al naționalei României este vânat să ajungă în Ligue 1 sau în Serie A: „Regula Under 21 l-a făcut mare”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close