FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Prima reacție a lui Toni Petrea, după plecarea prematură de la U Cluj: „Le-am spus din etapa #2!”

Antrenorul Toni Petrea (48 de ani) a oferit prima reacție, după ce a plecat de pe banca tehnică a echipei Universitatea Cluj.
Antrenorul Toni Petrea (48 de ani) a oferit prima reacție, după ce a plecat de pe banca tehnică a echipei Universitatea Cluj.

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 19:07 / Actualizat joi, 24 august 2023 20:35

Antrenorul Toni Petrea (48 de ani) a oferit prima reacție, după ce a plecat de pe banca tehnică a echipei Universitatea Cluj. 

După numai 6 meciuri oficiale petrecute pe banca „studenților”, Toni Petrea a plecat de la echipa din Ardeal. Tehnicianul s-a arătat extrem de deranjat de zvonurile apărute încă de la începutul sezonului, conform cărora conducerea clubului ar fi nemulțumită de felul în care acesta pregătește echipa. 

„Nu desconsiderăm Superliga, dar asta e situația” » Intervenție imediată din studio: „Halucinant!”
PLAY-OFF
„Nu desconsiderăm Superliga, dar asta e situația” » Intervenție imediată din studio: „Halucinant!”

Toni Petrea, prima reacție după plecarea de la U Cluj: „Asta a fost singura mea nemulțumire”

„Am încheiat pe cale amiabilă contractul cu Universitatea Cluj. Nu s-a pus problema să fac niște raporturi. Trăim în România și se poate întâmpla orice. Au fost antrenori schimbați înainte de începerea sezonului. Nu mă mai surprinde nimic. 

Le-am spus din etapa #2: «Dacă nu sunteți mulțumiți de munca mea, de rezultatele echipei, aveți uneltele necesare să încheiem colaborarea. Dacă lumea nu este mulțumită de colaborarea pe care am avut-o, putem încheia». Și asta s-a întâmplat. 

Ne-am înțeles amiabil asupra rezilierii. Pentru mine e clar că s-au purtat negocieri cu noul antrenor, din moment ce acesta a fost deja numit. Singura mea nemulțumire a fost că cei din club au negociat cu un antrenor atât timp cât eu eram încă acolo. 

Trebuia să încheiem noi colaborarea mai întâi”, a declarat Toni Petrea, la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Ioan Ovidiu Sabău, noul antrenor al Universității Cluj 

În locul lui Toni Petrea, conducerea clubului U Cluj a hotărât să-l readucă pe Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani). „Moțul” revine pe banca tehnică a „șepcilor roșii” după numai două luni. 

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj.
Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de „U”!

- Comunicat U Cluj

Din informațiile Gazetei, Ioan Ovidiu Sabău și staff-ul lui vor încasa un salariu de 35.000 de euro. Din suma totală, 27.000 de euro lunar vor merge doar la antrenor.

Citește și: 

Farul - HJK Helsinki » Hagi speră să mai facă un pas spre grupele Conference League. Echipa de start aleasă de Gică Hagi

Rapid a rezolvat toate problemele, iar noul fotbalist poate debuta: „Face parte din lotul deplasat la Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
viola_sempre
viola_sempre  •  25 August 2023, 13:29

Sa fim seriosi, singura ”performanta” a acestui antrenor a fost retrogradarea cu Chindia, echipa care cu Sandoi antrenor se apropia de play-off. U Cluj nu putea continua cu asemenea antrenor chiar daca unii dintre sefii clubului trag sfori sa inchine echipa ciobanului din Ilfov si clonei sale

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 August 2023, 23:09

De fapt marea greșeală este ( a fost ) a conducerii lui " U " ,Care nu știe dacă " II este foame sau sete !? Cine la adus pe Petrea sa răspundă! ( Se știa ce antrenor a fost ,în umbra ciobanului ,nu avem nimic cu el ,dar cum sa vii la Cluj la o echipa cu asa tradiție, trebuia gândit de acești amatori din conducerea lui " U " ,clar ca nu se putea impune și astfel acolo fiecare era un fel de antrenor ,etc .! Acum dacă o sa fie antrenor ,rămâne problema cu acești diletanți din conducere care mai mult încurcă decât sa ajute ! Nu prea trag la aceiași căruță, asa ca și Sabau știa și știe cu cine are de- a face ,Atenție! Măcar galeria sa fie alături de echipa și antrenor !

cititorulcircumspect
cititorulcircumspect  •  24 August 2023, 21:57

petrea nu e antrenor. Cei de la U Cluj au vrut sa retrogradeze, de aia l-au pus. Pe urma s-au razgandit asa ca si-au pus antrenor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează