FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Carlos Mora, foto: Imago Images
Carlos Mora, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2024 10:55 / Actualizat sambata, 15 iunie 2024 11:38

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, pregătește strategia pentru sezonul viitor, unul în care oltenii atacă titlul. A pus ochii pe un jucător din Costa Rica, care este foarte aproape de venirea în Bănie: internaționalul Carlos Mora (23 de ani).

Jurnalistul Kevin Jimenez, din Costa Rica, a anunțat venirea lui Carlos Andrei Mora Montoya (23 de an) la Craiova. Extrema dreaptă reprezintă un nume necunoscut pentru fotbalul din România. Ar fi prima experiență în Europa pentru jucătorul celor de la Alajuelense, club din prima ligă costaricană.

Carlos Mora, aproape de Craiova: fotbalist de profilul lui Marius Ștefănescu

Mora ar putea ajunge în România în perioada următoare. Jurnalistul Kevin Jimenez a vorbit despre această mutare exotică pe care vrea să o facă Mihai Rotaru: „Există o înțelegere verbală, care se poate pune în practică în curând.”

Mora este extremă dreaptă la bază. Jucătorul din Costa Rica a jucat 57 de meciuri pentru Alajuelense în sezonul recent încheiat. A marcat de 13 ori și a oferit 17 assist-uri. Este văzut drept un jucător care ar putea avea o contribuție ofensivă importantă la Craiova.

A debutat pentru naționala din Costa Rica în 2022. Oltenii vor să facă un transfer după modelul lui Maldonaldo, cel adus tot din zona Americii Centrale.

400.000 de euroe cota lui Carlos Mora, potrivit Transfermarkt

Luis Paradela, „la pachet” cu Carlos Mora la Craiova

Un alt jucător din Costa Rica dorit de Universitatea Craiova este Luis Paradela (27 de ani). Același jurnalist care a anunțat mutarea lui Mora a vorbit și despre interesul oltenilor pentru jucătorul celor de la Saprissa, recent promovată în prima ligă.

Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Luis Paradela, foto: Imago Images

Paradela este golgheterul celor de la Saprissa, extremă stângă. A câștigat cinci trofee și, precum Mora, nu a mai evoluat în Europa. A mai evoluat pentru Universidad SC, Guatemala, Reno 1868, SUA, Jocoro și AD Chalatenango, El Salvador, și Santos de Guapiles din Costa Rica.

Momentan, CSU Craiova nu a ajuns la un acord cu Saprissa pentru transferul lui Paradela, însă cele două părți negociază suma pentru care s-ar putea realiza încă o mutare exotică la Craiova.

400.000 de euroe cota lui Luis Paradela, potrivit Transfermarkt

Match Preview » Serbia - Anglia, Euro 2024

Citește și:

Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
Liga Campionilor
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Nationala
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (9)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  16 Iunie 2024, 12:28

Rotaru nu se mai invata minte vreodata. O ia din nou, de la inceput, cu fel de fel de gaselnite, numai de el vazute drept mari transferuri. Rezultatele? Mereu aceleasi, o echipa de adunaturi, fara vreo pretentie la mari performante.

pittt
pittt  •  15 Iunie 2024, 23:08
Postat de sdaniel1972 pe 15 Iunie 2024, 15:32

"buni" intre ghilimele, sfatuitorii din umbra ai lui rotaru, pe stefanescu nu putea sa l ia, era cel mai bun din romania, si oltean pe deasupra... da era prea scump... e mai bun megav%@ivvili ala cel mai stift mijlocas din ce am avut pina acum... RUSINE BA!

Stefănescu era luat de la începutul campionatului, cu meciuri cu tot.

mogosean.sef
mogosean.sef  •  15 Iunie 2024, 20:16
Postat de OlteanuMarian pe 15 Iunie 2024, 12:33

...fotbalul romanesc trebuie curatat de gino burleanu si hategan ...degeaba incercam noi sa jucam corect ei sunt destepti ...dar multi ...

Lasa maraiala online ca nu mai primesti ajutor social!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează