FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Dan Nistor, declarații TARI la prezentarea oficială: „Le promit solemn fanilor Craiovei că mă vor iubi!” + „Vreau să spun niște lucruri despre Dinamo”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 12:06

Dan Nistor (31 de ani) a fost prezentat astăzi oficial la CS Universitatea Craiova, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul clubului.

Mijlocașul a vorbit despre obiectivele pe care și le-a setat la noul club, aducând lămuriri și cu privire la plecarea neaștepată din „Ștefan cel Mare”. 

„Mă bucur să fiu aici, mă bucur că cei de la Universitatea s-au gândit la mine. Țin să-i mulțumesc lui Mihai Rotaru și vreau să le promit solemn fanilor Craiovei că mă vor iubi. Transferul meu e o lovitură bună pentru Universitatea Craiova. 

La Dinamo au fost foarte multe probleme și am niște poziții legate de Dinamo: fața mea s-a dat jos de pe autocar încă de dinaintea meciului cu FC Botoșani, vreau să se știe asta (n.r - din 19 decembrie).  

Cei de la Dinamo s-au înțeles cu Craiova înainte să știu eu. E ultimul lucru pe care îl vorbesc despre Dinamo. Echipa aceasta va fi în sufletul meu toată viața, îi iubesc pe fani”, a spus Nistor. 

„Cântam imnul Craiovei când eram în vestiar la Pandurii”

Dan Nistor a vorbit apoi despre noua sa aventură din Bănie, exprimându-și devotamentul față de noua sa echipă. 

Craiova are un stadion nou, are niște suporteri minunați și sper să facem o treabă foarte bună aici.  Le promit fanilor că nu-i voi dezamăgi. 

Craiova e o echipă imensă, cu tradiție, sper să facem lucruri minunate împreună. E adevărat, cântam imnul Craiovei în vestiar când jucam la Pandurii. Craiova e o echipă prea mare pentru a o compara cu Pandurii. Am făcut performanțe și acolo, dar acum e momentul să mă concentrez pe ce am de făcut aici. Să-mi termin cariera la Craiova? De ce nu? Dar mai e mult până atunci, abia am venit”. 

„Am venit la Craiova. Echipa națională va juca în martie, până atunci mă gândesc doar la echipa la care sunt” 

„Am primit porecla «Ceapă»? Foarte bine. Aș vrea ca tot stadionul să strige «Ceapă, ceapă».” 

„Pe cine aș vrea antrenor? Pe Pep Guardiola, dar nu depinde de mine” - Dan Nistor

16e numărul pe care Nistor îl va purta la Craiova

Vezi și: 

OFICIAL Dan Nistor a semnat cu CS Universitatea Craiova » Ce număr va purta

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Nu s-a văzut la TV în Germania - Scoția: momentul care va face înconjurul planetei » Gestul emoționant al lui Nagelsmann
Euro 2024
Nu s-a văzut la TV în Germania - Scoția: momentul care va face înconjurul planetei » Gestul emoționant al lui Nagelsmann
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  06 Ianuarie 2020, 18:41

Ce vrajeala pe Nistor....degeaba s-a inteles Dinamo cu Craiova pentru transferul lui,daca Nistor nu semna nu putea sa il oblige nimeni sa mearga la Craiova! El a vrut sa mearga la Craiova pentru mai multi bani si pentru ca sunt probleme cu banii si cu vanzarea echipei! Un adevarat dinamovist si capitan nu parasea niciodata haita la greu! ADIO MINCINOSULE & TRADATORULE!

jabs
jabs  •  06 Ianuarie 2020, 13:16

Consumul exagerat de ceapa si praz dauneaza grav...etnobotanicele joaca la matineu pe langa ce debiteaza ,,masca"...paranoia ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează