FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

Cine ar trebui să poarte numărul 10 la naționala României? Ce spun Gică Hagi și Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 18:08

Gică Hagi a lansat o dezbatere cu mare impact într-o conferință fructuoasă de presă. „Regele” a cerut ca tricoul cu numărul 10 să nu mai fie plimbat de la un jucător la altul. 

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Am văzut la convocarea lotului național că s-a schimbat tricoul cu numărul 10 de la un meci la altul. Și asta nu se poate, mai mult respect față de tricoul acela. În aceeași convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Nu se poate. Și vă rog frumos, doar atât vă cer, mai mult respect față de acel tricou.

Numărul 10 să fie purtat cu mândrie. Așa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim așa cum a fost tăvălit numărul 10 și cum a ajuns să fie tăvălit în România, scuzați, unde vreți să ajungem? Ne batem joc?”, sunt cuvintele cu care Hagi a pornit discuția.

Cine ar trebui să poarte numărul 10 la „dubla” cu Feroe și Norvegia?

 

Ianis Hagi, favorit în lumea fotbalului

Mijlocașul lui Genk nu și-a ascuns dorința de a purta numărul 10: „Îmi doresc asta! E rolul meu. Nu am de ce să mă ascund”. Ianis are de partea lui nume mari din fotbalul românesc.

Printre ele se numără și Marius Șumudică: „Dacă vreți un răspuns cu numărul 10 la națională, cred că Ianis Hagi ar putea fi acela”. 

„Ce a spus Gică Hagi este ceea ce eu am învățat. Tricoul cu numărul 10 era ceva extraordinar, când l-am preluat eu de la el am avut mari emoții, am vrut să îl onorez. Cel care are numărul 10 este obligat să aibă rezultate. A fost purtat de doi jucători care sunt golgheterii all-time ai naționalei” - Adrian Mutu

Cine a purtat tricoul cu numărul 10 în aceste preliminarii

  • România - Malta 1-0, Gicu Grozav
  • România - Spania 1-2, Alexandru Maxim
  • Malta - România 0-4, Gicu Grozav
  • Norvegia - România 2-2, Gicu Grozav
  • România - Insulele Feroe 4-1, Nicolae Stanciu
  • Suedia - România 2-1, Nicolae Stanciu

CLASAMENT GRUPA F

1567976785241

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

FEROE - ROMÂNIA // FOTO+VIDEO Vlad Chiricheș: „Nu vă așteptați să facem spectacol” + Ce spune despre o posibilă revenire la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (24)
klauz
klauz  •  08 Octombrie 2019, 20:11

Mai, dar nici macar unul dintre aplaudaci nu zice ca Ianix Hagi ar sti fotbal, ar avea dribiling sau ar avea sut, ci doar ca da cornere cu ambele picioare... Penibil. Ianix nu stie nimic cu mingea in miscare, de-aia il pune la genk calabrezu' sa bata cornere si penalty-uri, ca mingea sta pe loc. Iar daca asta e un talent, sa dea cornere cu doua picioare, ce mare lucru', sa se duca la circ, ca acolo is aia care fac cate o mie de duble pe un picior dupa care schimba picicorul si mai fac o mie...

klauz
klauz  •  08 Octombrie 2019, 20:08

A, pai noi stim deja ca gesepeul e trambita famigliei hagi, ca a abdicat de la imperativul informarii cititorilor cazand in minciuni desantate si tendentioase (Barcelona, Bayern Munchen si toata Europa "batandu-se" pe petarda Ianix...) pentru bunastarea profitorilor trombonisti de la malu' marii, ca daca penibilul ianix trage 10 cornere iar unul se intampla sa fie convertit din intamplare in gol ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  09 Octombrie 2019, 23:04

Exact singurul “decar” de valoare pe care-l avem, Costica Budescu, exact el lipseste din sondaj. Avem in schimb destui pe lista care n-au nici o legatura cu postul de playmaker (Coman, Mitrita etc) sau altii care n-au nici o legatura cu valoarea. Reveniti cu intrebarea cand o sa-l includeti pe Budescu.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează