FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

Edi Iordănescu, dat ca și plecat: „Haideți să spunem adevărul!” » Dezvăluirea venită din „Generația de Aur”

Contractul dintre Edward Iordănescu (46 de ani)și Federația Română de Fotbal urmează să expire după Euro 2024, turneu final la care România a ajuns în „optimi” și se va duela cu Olanda marți, 2 iunie, de la 19:00. +17   FOTO
Contractul dintre Edward Iordănescu (46 de ani)și Federația Română de Fotbal urmează să expire după Euro 2024, turneu final la care România a ajuns în „optimi” și se va duela cu Olanda marți, 2 iunie, de la 19:00.

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2024 20:25 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 20:40

Florin Prunea (55 ani), fost portar al primei reprezentative, susține că Edi Iordănescu, „arhitectul” calificării României la un nou turneu final, nu va mai continua pe banca „tricolorilor”.

Situația contractuală a lui Iordănescu este complicată. Cel puțin momentan, acesta nu a semnat prelungirea înțelegerii, contractul său actual expirând pe data de 15 iulie, imediat după epilogul Campionatului European.

Florin Prunea este convins: „Edi Iordănescu nu va semna prelungirea cu echipa națională”

„Cred că va rămâne doar dacă i se vor îndeplini toate condițiile. Nu este vorba de pretențiile lui Edi, ci de cele pentru staff-ul său! Haideți să spunem adevărul. El și oamenii din staff-ul echipei naționale au adus Federației 12 milioane de euro.

Nu mi se pare normal ca secunzii lui să fie plătiți de maniera în care sunt. Este un fapt binecunoscut, dar nu a spus-o nimeni până acum. Are o nemulțumire, de asta nu a semnat încă prelungirea”, a spus Florin Prunea în timpul emisiunii „Liga Digi Sport”.

„Mi-e greu să cred că se va rezolva situația lui contractuală. Din informațiile mele, e 95% plecat. A vorbit o singură dată despre acest lucru, dar eu asta știu. Cineva apropiat a spus că asta a transmis deja familiei”, a completat fostul portar.

Ce spunea Edi Iordănescu despre un nou contract cu FRF

„Referitor la mine, normal că îmi doresc continuitate, însă în condiții bune, fericite. E altceva când știi că ai avut un parcurs bun, entuziasmul rămâne la cote înalte și cu siguranță că și perspectivele îți par mult mai luminoase.

În primul rând, îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, îmi doresc ca echipa națională să fie un exemplu pentru tineri și pentru cei care iubesc sportul. O calificare ar lăsa exemple din care copiii să se inspire”, declara Edi Iordănescu, înainte de duelul cu Slovacia, partidă în urma căreia ne-am calificat în optimile de finală, unde vom întâlni Olanda (mâine, ora 19:00, Allianz Arena, liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV).

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de România - Olanda

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (4)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Iulie 2024, 22:40

Domnilor, din informațiile lui Prunea, portar la Astra ...Bolohan ( la indemnul d-lui Sichitiu) i-a dat un cot în burta lui Vrabioru povocandu-i decesul acestuia intr-un meci cu Rapid în Grant. Au trecut peste 20 de ani și mister Prunea nu si-a cerut scuze public pt minciuna groteasca pe care cu tupeu a promovat-o la tv și presa. Invitat fiind la tv ar trebui întrebat despre acel deces survenit pe teren .

ssLazio
ssLazio  •  01 Iulie 2024, 22:08

Nu e vina lui Prunea ca il tot baga televiziunile si siteurile in seama, omul se simte dator sa lanseze ineptii, ca asa ne-a obisnuit si el primeste in continuare suta de euro/emisiune.

22cea
22cea  •  01 Iulie 2024, 21:32
Postat de costeltudor pe 01 Iulie 2024, 21:07

La lăsat pe Burleanu și l-a luat pe EDY !!! Doamne ce specimene ! Acum o săptămână “marele “ antrenor sosodica , pe care toate echipele îl ocolesc ,începuse să bage bătul prin gardul FRF !

FRFul n-are gard ca sta la bloc .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează