FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA Andrei Rațiu, categoric înainte de România - Olanda: „Ne-am câștigat dreptul de a nu fi subestimați”

Andrei Rațiu +7   FOTO
Andrei Rațiu

Articol de , , , , - Publicat duminica, 30 iunie 2024 18:11 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 04:41

Andrei Rațiu, fundașul dreapta al naționalei, a fost prezent azi la conferința de presă de la Akon Arena și a prefațat duelul din „optimile” EURO 2024, cu Olanda ♦ Apărătorul de 26 de ani este unul dintre „tricolorii” care au impresionat la acest turneu final.

Titular în fiecare meci din grupă, fundașul dreapta a ieșit în evidență. Nu doar prin culoarea părului, care i-a adus porecla de Sonic, ci și prin evoluțiile sale, fiind extrem de activ în atac și precis în apărare. Azi, la conferință, Rațiu a vorbit despre parcursul României la acest turneu final și a prefațat meciul cu Olanda.

VIDEO. Andrei Rațiu prefațează România - Olanda: „Trebuie să facem un meci aproape perfect”

„Avem un grup foarte bun și cred că atmosfera e foarte bună, suntem foarte pregătiți. Dacă ajungem în sferturi, am repeta ceva istoric. Acesta e obiectivul. Trebuie să jucăm un meci perfect pentru a ne califica”, a început fundașul dreapta de la Rayo Vallecano conferința de presă, în limba spaniolă.

Acesta a continuat și a vorbit despre ce ar însemna calificarea în „sferturi”, declarând: „Avem potențial mare și sper ca olandezii să nu ne subestimeze. Am câștigat acest drept după ce am terminat pe locul 1.

Sunt mai mult decât pregătiți pentru ce vine. Olandezii sunt jucători care au un nivel înalt, se bat pentru trofee. Trebuie să facem un meci aproape perfect, să fim concentrați și să profităm de șansele noastre. Suntem pregătiți de orice.

Ce ar însemna calificarea în sferturi? Ar rămâne numele noastre în istorie.  Ar fi ceva foarte important și pentru țară. Va fi cel mai important meci din viața mea. Vom vedea ce va fi. Cu acești fani în spate, parcă jucăm acasă la fiecare meci. Parcă suntem pe Arena Națională!

Sunt privilegiat că fac parte din această generație. Sper să fac parte în continuare

- Andrei Rațiu

VIDEO. Totul despre Olanda - România, super duel în optimile EURO 2024

Citește și:

Zidul Galben nu se sperie de „Portocala Mecanică”! Invazie galben-oranj în tribunele Allianz Arena
Euro 2024
Zidul Galben nu se sperie de „Portocala Mecanică”! Invazie galben-oranj în tribunele Allianz Arena
„Tricolorul” care poate rămâne în Germania după Euro! Nemții anunță: 3 formații din Bundesliga pe urmele românului
Nationala
„Tricolorul” care poate rămâne în Germania după Euro! Nemții anunță: 3 formații din Bundesliga pe urmele românului
Dennis Man și-a dat acceptul din cantonament » A semnat contractul și va avea un salariu uriaș
Nationala
Dennis Man și-a dat acceptul din cantonament » A semnat contractul și va avea un salariu uriaș

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  30 Iunie 2024, 19:58

Lasa-ți tacticile si planurile si jucați natural , fiecare cu responsabilitatea sa, uniti ca unul singur de la inceput până la sfârșit....sigur v-om castiga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close