GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

3+ în ultimele 4 meciuri de acasă pentru Rapid! Super Oferta pentru Rapid – Univ. Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 09:59 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 10:00

Un duel de mare importanţă din zona play-off-ului este programat duminică seară în SuperLigă. Universitatea Craiova, o echipă cu probleme, face deplasarea în Giuleşti, locul în care Rapidul ne încântă cu un fotbal de cea mai înaltă calitate şi cu goluri la fiecare pas. Rapid – Craiova este derby-ul rundei cu numărul 14 din SuperLigă şi beneficiază de streaming live, Super Avantaj, Super Pariuri şi multe alte opţiuni de pariuri speciale. 

Vezi oferta pentru Rapid – Univ. Craiova şi alege-ţi favorita!

Cel mai bun atac din SuperLigă

Cu nu mai puțin de 27 de goluri înscrise în primele 13 etape ale sezonului actual, Rapidul, sub conducerea lui Cristiano Bergodi, se dovedește a fi cu adevărat o forţă, stabilindu-se ca lider incontestabil al SuperLigii în ceea ce priveşte numărul de goluri marcate. Iar forța lor în atac nu se limitează doar la meciurile de pe teren străin.

Rapidul atinge o medie impresionantă de peste două goluri marcate pe teren propriu, făcând din Superbet Arena - Giuleşti un stadion în care spectacolul și golurile sunt garantate. Un exemplu perfect este seria de victorii consecutive a Rapidului pe teren propriu. Aceștia au triumfat în ultimele patru meciuri, marcând de fiecare dată cel puțin trei goluri, ridicând spectacolul la cote impresionante.

Ultimul meci direct jucat la Giulești a fost și el un festin de goluri, cu diferența că atunci "leii" de la Universitatea Craiova au reușit să se impună cu scorul de 3-2.

Cu plecarea lui Dugandzic și absența lui Rrahmani din cauza unei accidentări, Claudiu Petrila pare să fie noul om de gol de la Rapid. Talentul fotbalist împrumutat de la CFR Cluj a reușit deja să înscrie de patru ori în acest sezon.

Cine înscrie în Rapid – Craiova? Vezi cotele jucătorilor şi alege inspirat!

Craiova inconstantă 

În runda precedentă a SuperLigii, Universitatea Craiova a cunoscut amarul celei de-a treia înfrângeri din acest sezon, evidențiind încă o dată faptul că oltenii nu și-au depășit problemele din trecut. O echipă capricioasă, caracterizată de lipsa de constanţă, capabilă să câştige sau să piardă indiferent de adversar.

Cu toate acestea, în ciuda provocărilor cu care s-au confruntat, Universitatea Craiova continuă să se mențină în cursa pentru play-off, aflându-se la doar un punct în spatele Rapidului. O victorie în Giulești nu numai că ar putea să șteargă cu buretele recentele probleme, dar ar putea şi să propulseze echipa către primele locuri în clasament.

Intră în SuperSocial, reţeaua de socializare a pariorilor

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

E timpul să devii Top Manager: participă gratuit la noul joc și alege-ți super echipa!

Premii pe măsura jocului tău în Superbet Club!

Jackpotul Grand de la Pragmatic Play: 3.511.581,45 lei vin la pachet cu SuperEmoții! “În seara aia n-am dormit.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (1)
supereduardo10
supereduardo10  •  29 Octombrie 2023, 11:51

Craiova musteste de talent dar Rapidul in Giulesti e aproape perfecta. Va fi un meci superb in care Rapid da iar 3 goluri sa vedem cate va primi :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează