INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Carlo Ancelotti nu mai poate sta pe banca lui Real Madrid » UEFA nu face excepții, indiferent de nume!

Carlo Ancelotti / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Carlo Ancelotti / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 11:20 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 12:09

Carlo Ancelotti (62 de ani), reputatul antrenor al lui Real Madrid, a aflat că nu va mai putea sta pe banca „Los Blancos” până nu va susține un examen UEFA.

Potrivit Sport Bible, licența de antrenor a lui Carlo Ancelotti a expirat pe 31 decembrie 2021. În consecință, UEFA i-a trimis experimentatului antrenor o scrisoare prin care e informat că trebuie să treacă un examen pentru a-și reînnoi licența.

UEFA: Carlo Ancelotti nu mai poate sta pe banca lui Real Madrid

Conform celor de la UEFA, Ancelotti nu o mai poate conduce de pe bancă pe Real până nu va obține o nouă licență.

Totuși, Federația Spaniolă de Fotbal nu împărtășește în totalitate viziunea celor de la UEFA. Într-un răspuns oficial, ibericii sunt de părere că e greșit ca unul dintre cei mai de succes tehnicieni din lume să fie nevoit să treacă printr-un asemenea proces.

De-a lungul carierei, Ancelotti a antrenat la Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern, Napoli și Everton.

4 trofeea cucerit Real Madrid cu Carlo Ancelotti antrenor între 2013 și 2015: Liga, Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor și Cupa Regelui Spaniei. Anul acesta, cu Ancelotti antrenor, madrilenii și-au adjudecat și Supercupa Spaniei

La noi e altfel!

În România, lucrurile stau fix pe dos. Contrar propriilor reguli, FRF a încercat să-l aducă în staff-ul lui Edi Iordănescu pe Mihai Pintilii. În prezent, deși face parte din staff-ul celor de la FCSB, Pintilii nu deține niciun fel de licență de antrenor, fiind cursant al Școlii de Antrenori din Chișinău.

Între timp, Mihai Pintilii a luat decizia de a rămâne la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat luni, pe Facebook, că fostul mijlocaș va continua la clubul lui Gigi Becali, deși era dorit insistent de Edi Iordănescu la națională.

VIDEO Imagini de la antrenamentele lui Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

OFICIAL Primul mare transfer pentru bogații de la Newcastle » 42 de milioane de euro și „coțofenele” l-au întors din drumul spre Londra!

FOTO Autocarul campioanei Letoniei s-a răsturnat într-un șanț! » Primele vești și imagini de la locul accidentului

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (9)
rumunek
rumunek  •  31 Ianuarie 2022, 17:12

Nu e o problemă că trebuie să susțină un examen Don Carlo. Doar că în cazul lui și a altor câțiva din lume, comisia EUFA ar trebui să se deplaseze la el, nu invers. Comparăm mere cu pere, cu ce e la noi, niște nimicuri. Omul e câștigător de ligă în câteva țări, din fotbalul care contează, câștigător de UCL plus o carieră imensă de fotbalist în spate. Apropo @sibelius cine ar putea fi în comisia de examinare? Arrigo Sacchi, Beckenbauer? Cruyff nu mai poate. Alții cu mai multă experiență nu știu, dar ne lămurești tu sper.

sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2022, 15:59
Postat de Sorin Sfetcovici pe 31 Ianuarie 2022, 14:42

Carlo Ancelotti este examinat de unii care, poate, nu au câștigat în viața lor nimic semnificativ....

Minunate teoriile astea cu "poate". Esti paralel cu subiectul dar simti nevoia sa semnalizezi, nu?

ekneb
ekneb  •  31 Ianuarie 2022, 15:35

Kimi Raikkonen, sper ca i am scris numele corect, era pilot in F1, desi avea permis de conducere auto valabil, totusi nu avea voie sa circule cu autoturisme de peste o anumita putere, pt ca nu implinise varsta necesara ( cred ca 21 de ani), chiar daca era PILOT DE F1!!!! Daca kimi nu avea voie sa conduca masini puternice... de ce ar avea voie Ancelotti sa antreneze daca nu are licenta?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează