INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CFR CLUJ

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3 // Dan Petrescu îl critică dur pe Mauricio Pochettino: „Nu știa ce să mai zică”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 17:20

Dan Petrescu îl acuză de duplicitate pe Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham. Motivul sunt declarațiile date de antrenorul argentinian despre VAR.

  • Tottenham s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după un duel dramatic cu Manchester City, 3-4 în retur (1-0 în tur). 
  • Sterling a marcat în prelungiri pentru City, dar sistemul VAR i-a anulat reușita pentru ofsaid.

Mauricio Pochettino declara în trecut că VAR „e un lucru nociv pentru fotbal, unde distruge emoțiile”. Aseară, la finalul returului cu City, antrenorul lui Tottenham le-a mulțumit celor care au introdus sistemul de arbitraj video. Dan Petrescu a taxat declarațiile argentinianului.

„Ce mi-a plăcut mie cel mai mult e că acum o lună, antrenorul lui Tottenham era revoltat împotriva VAR-ului. Că acest lucru strică fotbalul, strică plăcerea, entuziasmul. Peste o lună, VAR-ul l-a adus in semifinalele Champions League.

După meci, declarația lui a fost că a stat la mâna VAR. Pai până acum ziceai ca nu vrei VAR, iar acum?! Pochettino nu dorea VAR, iar acum că l-a calificat nu știe ce să mai zică.

Pentru mine VAR e cel mai important. Chiar dacă mai stai un minut, două, vezi adevărul și nu mai sunt probleme”, a declarat Dan Petrescu conform TV Telekom Sport.

„Sper și la noi în România să vină cât mai repede VAR să evităm toate problemele. Eu din minutul 1 am zis ca vreau VAR. Eu știu când am plecat din România că s-a spus că va fi. Încă nu îl vad. Până nu-l văd, nu cred”Dan Petrescu

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, cu o mână pe trofeu: și în real, și în virtual, ardelenii sunt aproape campioni! Avantaje, dezavantaje, program

 

Citește și:

Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Superliga
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Nationala
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Scouterii l-au analizat pe Darius Olaru: „Are 3 minusuri”
Superliga
Scouterii l-au analizat pe Darius Olaru: „Are 3 minusuri”

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Expulzat din Franța, desconsiderat de echipa unde a crescut, un fotbalist al naționalei României este vânat să ajungă în Ligue 1 sau în Serie A: „Regula Under 21 l-a făcut mare”


Comentarii (16)
dinamo100
dinamo100  •  19 Aprilie 2019, 10:38

Daca tehnologia VAR evolueaza astfel incat deciziile sa poata fi luate in cateva secunde de la faza, atunci VAR va fi un lucru excelent. Pana atunci insa este ....o modalitate de temperare a bucuriei date de un gol. Fotbalistilor si suporterilor le e teama sa se mai bucure la gol, pentru ca nu stiu daca VAR le va valida sau nu aceasta bucurie. E cam trist. Sigur, Petrescu este un tip foarte ambitios, obsedat de performanta si mai putin preocupat de bucuria si frumusetea jocului de fotbal. In plus, avand in vedere ca el e in conflict cu arbitrii la majoritatea meciurilor, el spera ca prin VAR se mai sterge din caracterul lui conflictual.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  18 Aprilie 2019, 23:23

Ce ipocrit Dan Petrescu, daca era la egalitate cu echipa de pe locul 2, nu sufla un cuvintel, asa, fiind sigur de un nou titlu, isi permite omul, incredibil "ciugulitor" l-am citat pe Cornel Dinu...

1.fcu
1.fcu  •  18 Aprilie 2019, 21:58

Intr un campionat de tot magiunul, sa mai bage si var =)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează