INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO+FOTO Viteziștii pun frână! Cum arată clasamentul în Serie A după remizele lui Napoli și Inter și victoria lui Juve

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 18:44

Liderul obosit s-a chinuit la Verona și nu a putut depăși trupa cu cei mai buni maratoniști din Serie A. Callejon, Hamšík și Insigne au încercat, dar Sorrentino a închis poarta. Chievo - Napoli 0-0.

Din 6 puncte avans, Napoli mai are numai unul peste Juventus, care a suferit, dar a trecut (2-1, vezi aici VIDEO de la meci!) de codașa Benevento. "Dubla" din Ligă cu Man. City a lăsat urme, consumând energii fizice și psihice, confirmate pe Bentegodi. Chievo, bătută net de Milan, a rezistat eroic și a scos un nul.

Obosiți și fără alternative la titulari

73 la sută posesie, 19-3 șuturi spre poartă (6-1 cadrate) și 11-2 la cornere sunt capitole la care trupa lui Sarri, cu Chiricheș rezervă, a dominat sufocant, fără a și putea marca. Ocazii au fost la poarta gialloblu, Callejon, Hamšík și Insigne le-au avut pe cele mai mari, însă Sorrentino și imprecizia viteziștilor azzurri, vizibil obosiți, au ținut tabela înghețată. Nici banca nu-l ajută pe antrenorul napoletan, lipsit de soluții ofensive fără Milik și de un lateral de nivelul lui Ghoulam.

"Au o posesie înnebunitoare, dar noi ne-am apărat foarte bine. E un egal mare contra celei mai bine echipe din Serie A"
Lucas Castro, mijlocaș Chievo

2 egaluri în seria pozitivă de 17 partide are Napoli în campionat. Al doilea 0-0, după cel cu Inter de pe "San Paolo"

Inter - Torino 1-1 » "Abia am pus mâna pe daltă"

Toro a temperat avântul interist și a rupt seria de 6 victorii acasă a trupei lui Spalletti. Care a revenit de la 0-1 și putea învinge, dar transversala (a 8-a bară nerazzurra în acest campionat!) l-a salvat pe Sirigu, la șutul de la 25 de metri expediat de Vecino. "Am făcut un meci mare, iar asaltul final a fost rodul susținerii fanilor. Nu mă pot compara cu Mourinho, echipa Tripletei era o sculptură de mare valoare, eu abia am pus mâna pe daltă", a declarat antrenorul lui Inter. Vezi AICI video de la meci!

Lazio - Udinese » Ștefan Radu, oprit de potop!

Unicul român ce trebuia să fie titular azi a așteptat degeaba să joace contra lui Udinese. Ștefan Radu a fost împiedicat de ploaia torențială care a inundat Olimpico (foto), astfel că partida lui Lazio, inițial decalată, nu s-a putut disputa și s-a amânat pentru o dată ce va fi ulterior stabilită.

Citește și:

Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
Liga Campionilor
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Nationala
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează