INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Ionuț Rada: „Putem pune această victorie în primele trei, alături de cele cu Roma și Manchester”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 11:06

Ionuț Rada (37 de ani), fost jucător la CFR Cluj, a vorbit la GSP LIVE despre prestația campioanei României contra lui Lazio, în grupele Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Fostul fundaș este de părere că Dan Petrescu (51 de ani) a știut să gestioneze foarte bine meciul la pauză, la scorul de 1-1, dar și că lazialii au subestimat-o pe CFR Cluj. 

„Am fost la meci, am văzut un meci cu două reprize diferite. În prima repriză, CFR a intrat destul de timidă. E clar că sistemul ales în prima repriză încă nu este bine pus la punct, am văzut multe desincronizări. În a doua repriză însă am văzut aceeași tactică pe care am văzut-o în meciul cu Celtic, adică presiune pe adversar și curaj. Au început destul de timorați, însă mă bucur că la pauză s-au făcut niște schimbări și atitudinea lor a fost demnă de Europa. 

E clar că Dan Petrescu, îl știm, e un motivator. Simte meciul și mă bucur că a fost inspirat aseară și a reușit să aducă trei puncte importante pentru coeficientul României, mai ales că această grupă se anunță una foarte puternică. E adevărat că CFR-ul a reușit în acești 10 ani victorii importante cum a fost la Roma (2-1), cu Manchester (1-0) și acum cu Lazio. E clar că putem pune în primele trei și această victorie cu Lazio. Până la urmă Lazio rămâne o echipă importantă din Serie A.  

Mi-au plăcut Boli, Burcă. În a doua repriză s-au completat foarte bine. Am văzut agresivitatea pe care trebuie să o aibă fundașii. Au dominat în duelurile 1 la 1. Mi-a plăcut linia de mijloc că a urcat cu presiunea și Lazio a greșit multe mingi simple. Mă așteptam ca Lazio să aibă o reacție după ce au marcat golul, dar cred că s-a văzut o relaxare. CFR a reușit un meci foarte bun”, a spus Ionuț Rada, la GSP LIVE. 

„Este ceva extraordinar, sunt chiar fericit. Am văzut două reprize diferite. A doua a fost excepțională. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor mai ales în repriza a doua. Nu știu ce le-a făcut în pauză, dar i-a mobilizat și au făcut un meci foarte frumos. Eu îi iubesc pe toți (n.r. întrebat dacă are un favorit printre jucători). Faptul că sunt mai apropiat de alții e altceva. Cu Mario Camora mă întâlnesc de multe ori, avem o relație de prietenie. Îl mai ajut și în alte treburi” 
- Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj, la GSP LIVE

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Iuliu Mureșan îl compară pe Ciprian Deac cu whisky-ul + Cum i-a ajutat fotbalistul pe Adrian Păun și Valentin Costache

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
Liga Campionilor
FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Nationala
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează