INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS, JOI, 18:30

Meciul CFR Cluj - KuPS îi poate aduce campioanei României o sumă uriașă! Miza duelului decisiv

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 12:07 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 12:29

CFR CLUJ - KUPS. Campioana României bate din nou la porțile grupelor Europa League, pentru al doilea an consecutiv. „Feroviarii" au avut un sezon spectaculos, după victoriile cu Celtic, cu Lazio și cu Rennes, remizând de două ori în 16-imile competiției cu Sevilla, câștigătoarea Europa League.

  • CFR Cluj - KuPS, meci din play-off-ul Europa League, se va disputa azi, de la ora 18:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 1

O nouă prezență în această fază ar însemna foarte mulți bani pentru clubul din Gruia, chiar dacă sumele din EL nu se compară cu cele din grupele Champions League. Până în prezent, românii și-au asigurat 1,2 milioane de euro din participarea în această ediție a cupelor continentale. 

Cea mai mare parte din suma de la UEFA a fost asigurată din prezența în preliminariile UCL. Pentru că a ajuns să joace cu finlandezii de la KuPS, în play-off-ul Europa League, ardelenii vor primi un cec de 280.000 de euro. Dar potul adevărat ar putea veni după calificarea din această seară.

CFR Cluj - KuPS. Miza: 13 milioane de euro

  • Dacă o va elimina diseară pe KuPS, CFR Cluj va obține un bonus de 2,9 milioane de euro din partea UEFA, premiu de calificare în grupele Europa League.
  • O victorie în faza grupelor este premiată cu câte 570.000 de euro, o remiză cu câte 190.000 de euro. Anul trecut, românii au încasat aproape 2,3 milioane pentru cele patru victorii din grupa cu Celtic, Lazio și Rennes.
  • Repetarea performanței din sezonul precedent, calificarea în 16-imile Europa League, ar mai aduce un câștig suplimentar de 500.000 de euro. Dacă va încheia pe locul 1 în grupă - 1 milion de euro.

Anul trecut, CFR Cluj a câștigat, în total, peste 13 milioane de euro din participarea în cupele europene, aici fiind incluși și banii din market pool.

Citește mai multe știri despre Europa League:

Ianis Hagi, meci decisiv cu fostul antrenor al tatălui său: „Sper să fie mai bun decât el”

Gabi Mureșan: „CFR are un lot și un antrenor de 5 stele. Să tragă toți la aceeași căruță!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează