INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL 1-2

Alcoolemia inimaginabilă cu care a fost prins la volan eroul lui Sheriff Tiraspol cu Real Madrid! A fost suspendat 3 ani și jumătate

Sébastien Thill // FOTO: Imago
Sébastien Thill // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 13:55 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 14:32

Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a serii de marți din Liga Campionilor și a câștigat pe terenul lui Real Madrid, 2-1.

La prima prezență în grupele Champions League, Sheriff face istorie și are șase puncte după două etape, fiind lider în grupă. 

Marți seară, la capătul unui meci foarte bun, Sheriff a dat lovitura și a câștigat pe „Santiago Bernabeu”. Golul victoriei a venit în minutul 90, după ce Sébastien Thill a marcat un supergol.

Sébastien Thill a condus cu 2,47 grame de alcool în sânge

Luxemburghezul Sébastien Thill, 27 de ani, a jucat până în 2020 în țara sa, la Progrès Niederkorn. A fost împrumutat o jumătate de sezon în Rusia, la Tambov, iar din 18 ianuarie este la Sheriff, tot împrumut, până la sfârșitul acestei stagiuni. În afara carierei, Thill a avut un episod șocant. 

În iulie 2017, s-a urcat beat la volan și a lovit patru mașini. Rezultatul etilotestului a fost uluitor: 2,47 grame de alcool în sânge. A fost amendat și i s-a interzis să mai conducă trei ani și jumătate!

Sheriff Tiraspol, lăudată după victoria istorică cu Real Madrid 

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au titrat: „Real, împușcată de Sheriff”. Au lăudat apoi curajul moldovenilor, despre care au spus că „intră direct în istoria Ligii Campionilor”. 

Sport.es a păstrat o notă asemănătoare: „Sheriff-ul a tras direct la țintă!”. Au continuat apoi cu o ironie la adresa Realului: „Formația din Moldova a auzit clopoțelul sunând, semn că Real Madrid a fost pusă la podea. Totul în minutul 90!”.

L'Équipe le avertizează pe Real, Inter și Șahtior, titrând: „Sheriff chiar începe să sperie”. Jurnaliștii francezi consideră că formația din Republica Moldova devine o pretendentă la primăvara Ligii Campionilor.

Sunt destul de trist, recunosc. Nu cred că meritam să pierdem. Aș zice că am avut mult ghinion. Micile detalii au dus la acest rezultat. Ne-au costat jocul. Ei au avut un contraatac și o aruncare de la margine, din ele au înscris. 

Noi am șutat de multe ori pe poartă, dar uneori mai ai și astfel de zile, pline de ghinion. Am încercat să îl trimit pe Jovic, n-a funcționat nici asta. Nu am început cu o intensitate foarte bună, dar totul era sub control. 

Cu adevărat alarmant este că am pierdut 3 puncte și că grupa este deschisă acum. Trebuie neapărat să câștigăm următorul meci
 – Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

VIDEO Camavinga, noul transfer al lui Real Madrid

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Messi, primul colos care s-a întins în spatele zidului » Rio Ferdinand: „Nu mă puteam uita. E lipsă de respect, nu trebuia să se întâmple!”

Sheriff râde de Super Ligă! Moldova e a treia în topul coeficientului UEFA!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt
Liga 2
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
ali.bec
ali.bec  •  29 Septembrie 2021, 21:18

Asta ar da cuplu bun cu Tamas

gabri80el
gabri80el  •  29 Septembrie 2021, 16:11

nu putea sa nu vina gsp cu asemenea articol " extraordinar" in viata mea nu am auzit atat de multi *** cum sunt la gsp cu articole de doi bani. sper sa *** ca voi distrugeti tara asta pentru doi lei in plus. sunteti t***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  29 Septembrie 2021, 15:41

Si,si don Carlo!„Micile detalii au dus la acest rezultat!Certamente!Adica ...tu ai fost cel care ai pierdut meciul!Odata pentru ca nu ti-ai studiat deloc adversarul,crezand ca vor face pe ei de frica cum or calca pe Santiago Bernabeu!Ca atare i-ai menajat pe Modrici si pe Kroos si i-ai bagat pe juniorul Camavinga si pe tanarul Gutierez(de 20 de ani)!Dar culmea ca bulevard era pe ...dreapta pe la Nacho!Si cu aceste mici detalii sa zici„grazie”ca scorul nu a fost mai mare in favoarea celor de la Tiraspol-care au avut un gol anulat pentru un ofsaid de un varf de gheata(vizibil numai la VAR cu linia)!Si odata in plus, eu unul sunt convins ca Real Madrid isi pierde jumatate din forta ofensiva daca lipseste...fundasul lateral dreapta Carvajal!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează