INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Anamaria Prodan s-a enervat în presa din Belgia! A pornit asaltul asupra șefilor lui Anderlecht în cazul Stanciu: "Pentru mine, e foarte simplu"

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 12:21

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a dat un interviu în Het Laatste Nieuws și a vorbit despre situația mijlocașului român: "Conducerea lui Anderlecht mi-a spus că va fi titular în acest sezon. Vreau să vorbesc cu managerul clubului".

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, cumpărat în vara lui 2016 cu 9,8 milioane de la Steaua, ar putea părăsi gruparea bruxelleză după numai un an și jumătate!

Deranjată că "tricolorul" în vârstă de 24 de ani a fost lăsat pe bancă în acest sezon de toți cei 3 tehnicieni, și de René Weiler, și Nicolas Frutos, și de Hein Vanhaezebrouck, Anamaria Prodan a vorbit despre această situație într-un interviu apărut în Het Laatste Nieuws. 

"În 2016, Stanciu a primit o ofertă de la Fenerbahce. Ar fi avut un salariu dublu, iar Steaua ar fi câștigat mai mult la transfer. Nicu mi-a spus: «Nu contul e important, ci cariera mea».  A ales Anderlecht și uite ce i se întâmplă acum", a declarat impresarul, atenționând: "În următoarele săptămâni, voi avea o discuție cu managerul Van Holsbeeck. Antrenorul Vanhaezebrouck nu-l folosește pe Stanciu, dar nu-i explică motivul. Eu asta vreau"

Prodan a mai spus: "Aștept sinceritate. În vară, când era mult interes, conducerea mi-a zis că Nicu va fi titular. Pentru mine, e foarte simplu. Dacă nu joacă și nu se simte bine, băiatul pleacă în ianuarie. Găsesc eu o soluție, transfer definitiv sau împrumut".

"Stanciu e un mare fotbalist. Și nu spun asta doar pentru că este român sau pentru că e jucătorul meu" Anamaria Prodan, impresarul lui Stanciu

195 de minute a jucat Stanciu în 8 meciuri de campionat la Anderlecht în actuala stagiune

13 goluri și 12 assisturi a dat Stanciu în toate competițiile într-un sezon și jumătate în Belgia

Citește și:

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Campionate
Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (15)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Octombrie 2017, 00:19
Postat de gintonic pe 24 Octombrie 2017, 13:55

mda... multe sanse acordate si prea putine realizari, atat la nationala cat si la Anderlecht

eu unul nu va inteleg ma! pe pogba a platit united o caciula de bani si a avut un prim sezon mai slab decat stanciu la Anderlecht! ce a toata Campania asta de presa impotriva lui? ce se asteptau? sa devina intr-un an la ei mai bun ca Ronaldo ? a avut un prim sezon chiar decent! e normal ca acum sa nu fie in forma, daca nici unul dintre antrenori nu ii da nici o sansa! si o spune unul care nu il suporta pe nicu stanciu!!!

rumunek
rumunek  •  24 Octombrie 2017, 16:02

Stimati forumisti. Va rog sa-mi dati un exemplu de jucator roman, care in ultimii 10 ani a avut cifrele astea la goluri si pase intr-un an calendaristic. Va rog fara Matei in Croatia, hai sa ramanem in sfera unor campionate macar medii din Europa.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  24 Octombrie 2017, 15:36

prunic-o stanciu fecesebe e bun doar pentru tine si tu stii de ce

Vezi toate comentariile (15)
Comentează