SPORTURI  »  HANDBAL  »  METZ - CSM BUCUREȘTI, 27-20

Cristina Neagu sare la gâtul arbitrilor din meciul cu Metz: "Am avut parte de un arbitraj extrem de ostil, au ajutat echipa gazdă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 19:37

Cristina Neagu a criticat dur arbitrajul din meciul pierdut de CSM București pe terenu lui Metz, scor 20-27. Bucureștencele merg în Final Four-ul Ligii Campionilor datorită victoriei din tur, 34-21.

"Au fost emoții și din cauza faptului că am avut parte de un arbitraj extrem de ostil. A favorizat echipa gazdă din primul moment al meciului. E o înfrângere cu gust plăcut. Mergem în Final Four și asta e cel mai important. Avem foarte multe lucruri de învățat după acest meci.

Ne așteptam să avem parte de un public ostil, dar am jucat tot meciul împotriva a 9 jucătoare (n.r. plus arbitrii jocului).

S-a văzut că am avut experiență. La pauză am vorbit că trebuie să rămânem calme. Îmi doresc să aduc Liga Campionilor la București. De-aia m-am întors acasă. Particip la Final Four pentru a cincea oară consecutiv. Cred că e cel mai echilibrat Final Four de când se joacă această competiție", a declarat Cristina Neagu la TV Telekom Sport.

Isabelle Gullden a adăugat: "Am avut emoții, dar la pauză ne-am zis să ieșim mai hotărâte pe teren. E bine că am avut acel avantaj din tur. Azi am intrat pe teren cu gândul să câștigăm, dar a fost foarte greu. Am vrut să arătăm că meciul din tur n-a fost o întâmplare. Oricare dintre cele 3 echipe calificate sunt foarte bune. Marți vom afla adversara, apoi vom avea 3 săptămâni pentru a ne pregăti pentru play-off".

În semifinale s-au calificat și Rostov, Vardar și Gyor. Tragerea la sorți pentru aflarea adversarei va avea loc marți.

"Ne-am pregătit pentru Metz, dar ele au făcut o mare presiune. A fost un meci dur. Finalul a fost bun, dar ne-a fost greu când ele ne-au condus la 8-9 goluri" Per Johansson, antrenor CSM București

Citește și: CALIFICARE după un meci HORROR! CSM București merge în Final Four, după ce a fost făcută bucăți de Metz! Cele mai puține goluri marcate din această ediție a Ligii!

Citește și:

L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Nationala
L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
„A fost patronul din teren” » Belgienii sunt uimiți de un român după victoria României de la Euro 2024
Nationala
„A fost patronul din teren” » Belgienii sunt uimiți de un român după victoria României de la Euro 2024

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Aprilie 2018, 20:08

si ca un facut..la stiriile de la ora 8...cine da interviu...manea ,care la 9 goluri dif...ii era frica(pb ca frantuzoaicele au ajuns de 5 ori la dif de 9 goluri si au gresit..copilareste sa ajunga la 10...atunci era naspa)

130360974128520
Oprea Frangulea  •  16 Aprilie 2018, 15:27

iN PRIMUL RAND TREBUIE SA SE GANDEASCA LA ECHIPELE CARE SA-U CALIFICAT PT CA SAR PUTEA SA IASA SI MAI RAU. SA LASE SCUZA LA OPARTE SI SA CAUTE SA POATA JUCA MACAR CUM A FACUTO CU FRANTUZOAICELE LA BUCURESTI. TARE MIE TEAMA CA DE DATA ASTA SAR PUTEA SA NE CLASAM PE ULTIMUL LOC.

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Aprilie 2018, 09:34

nu poti da vina pe arbitrii cand echipa nu joaca nimic(pivot 1 gol...manea 0 dar ea da interviuri..sunt curios cum o sa motiveze de ce nu a dat nici un gol,extremele 1 gol...deci am avut destule"turiste")singura care a tras echipa dupa ea..neagu,dar si ea cred ca are procentajul undeva la mijloc iar atat cat a fost pe teren niombla care s-a zbatut , in aparare...ce jucam si inainte,lente,nu am iesit la omul cu mingea,calcaiele in semicerc...de aici si destule 7m ,un meci ce tb uitat repede,nici suedezul nu a avut idei...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează