SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

FOTO Anunț-bombă! Abia despărțită de Zverev, iubita româncă anunță că e însărcinată!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 19:45 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 16:23

Alexander Zverev, 23 de ani, trece prin cea mai bună formă a carierei, deși s-a despărțit de frumoasa lui iubită în urmă cu câteva luni. Jucătorul german avea o relație cu faimoasa Brenda Patea, fotomodel internațional de origine română.

Cei doi au fost împreună din noiembrie 2019, însă, în perioada în care au format un cuplu, Zverev nu a câștigat niciun titlu ATP. Brenda l-a susținut inclusiv la Turneul Campionilor, însă neamțul nu a reușit să își apere titlul. Recent, într-un interviu, Brenda a anunțat că e însărcinată în 20 de săptămâni cu germanul și că „e copilul lui Alex”. 

„Copilul nu era în plan, dar voi face totul ca să mă asigur că va crește într-un mediu prielnic. E bine că am mijloacele necesare ca să-l cresc singură. M-am despărțit de Alex fiindcă vedeam viața diferit”, a explicat Brenda. 

+19 FOTO

Brenda Patea este o nemțoaică de origine română în vârstă de 27 de ani. E fotomodel internațional și a defilat pentru numeroase case de modă, dar a fost și participantă la show-ul „Germany’s Next Top Model”.

  • De când s-a despărțit de Brenda, Alexander Zverev a reușit să ajungă în finala de la US Open, pierdută cu Dominic Thiem, dar și să câștige cele două turnee ATP organizate la Koln. Primul împotriva lui Felix Auger-Aliassime, al doilea în fața lui Diego Schwartzman.

Citește și alte știri despre tenis:

Motivul surprinzător pentru care Simona Halep și celelalte jucătoare sunt discriminate în circuit: „90% din oameni văd tenisul dintr-un singur unghi”

EXCLUSIV „Când îmbătrânim, ne place să ne mângâie lumea pe spate!” » A jucat alături de Ilie Năstase și Ion Țiriac și afirmă: „A demonstrat că nu e un bun căpitan”

Novak Djokovic i-a pus gând rău lui Federer: „Până în martie sper să-l depășesc”

Citește și:

5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei
Nationala
5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei" » Scene impresionante la Wurzburg
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
Superliga
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
E oficial! » CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul care a iscat marele scandal cu transferul în Gruia
Superliga
E oficial! » CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul care a iscat marele scandal cu transferul în Gruia

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  29 Octombrie 2020, 00:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  28 Octombrie 2020, 18:54

Dpdv fizic n-are gusturi rele Zverev. Cam perfida insa fatuca, daca a vazut ca incepe sa scartaie relatia a uitat sa ia pilula :)) Oricum, era greu sa-i stea aluia capul la tenis cu asa piesa in dormitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  28 Octombrie 2020, 18:03

Mda, o mica scapare, alte vieti distruse de familii separate. *** Dar, adevarul e ca nu strica niste pensie alimentara toata viata. Hai, arunca nada, mai prinde inca un prostalau si hop, inca o pensie alimentara. Pentru copii, normal, nu pentru saracuta de mamica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează