FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - U CRAIOVA, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

A intrat Devis Mangia în criză? Italianul e realist: "E cel mai greu moment de când am venit la Craiova, nici atmosfera nu e bună"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 20:52

Devis Mangia, antrenorul Craiovei, a recunoscut la conferința de presă de azi că echipa trece prin cel mai dificil moment de când italianul a preluat echipa.

În plus, antrenorul alb-albaștrilor a acuzat din nou starea gazonului de pe "Ion Oblemenco".

"Voluntariul nu a început foarte bine, dar trebuie să ne gândim la noi, nu la adversari. Va trebui să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm meciul.

Din cauza terenului de pe stadionul nostru avem probleme cu jucătorii, avem probleme de refacere, cheltuim multă energie pe acest teren greu.

Donkor este suspendat, mai sunt jucători cu probleme medicale, vom vedea cum evoluează starea lor până luni. Da, este cel mai greu moment de când am venit la Craiova, rezultatele sunt cele care sunt, avem jucători indisponibili, nici atmosfera nu este cea mai bună, dar sunt încrezător în munca mea, în jucătorii mei, trebuie să gândim pozitiv şi să trecem peste acest moment. Simt că sunt sprijinit de conducerea clubului", a declarat Mangia, la conferința de presă de azi.

  • FC Voluntari - U Craiova se joacă luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și: Primarul Craiovei vine cu o ipoteză-șoc pentru gazonul de pe "Ion Oblemenco": "Asta este o soluție!"

Citește și:

Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
observator_federal
observator_federal  •  24 August 2018, 21:52

Mangia, chiar și "în criză" (asta e părerea GSP) rămâne echilibrat și foarte corect în declarații. Un antrenor civilizat care nu aruncă vina pe fotbaliști sau pe conducerea clubului. Până și reacția lui la arbitrajul sinistru din meciul cu Chiajna a fost temperată și elegantă... Problema gazonului, în schimb, este supărătoare. Pescuitorii în ape tulburi care se dau foarte îngrijorați de "situația de la Craiova" ar trebui să ia o pauză, să-i lase pe olteni să-și vadă în liniște de probleme... Puțină decență, se poate?!

suporterucv
suporterucv  •  25 August 2018, 22:10
Postat de Laurentiu Marica pe 25 August 2018, 10:58

Italianul si a dat în sfârșit seama în ce cloaca a intrat, a realizat că echipa susținută de betiva de la minister nu prea poate să facă performanță deci Mangia vrea să plece cu capul sus de la echipa psd . Nu poți face niciodată performanță când joci pe un câmp de cartofi iar Mangia si a dat seama că psd nu vrea să schimbe gazonul

Du-te ma baiatule pe alte site-uri, n-ai ce cauta aici cu comentarii politice. Daca ai astfel de frustrari fa o cerere la partid si cere o audienta ...

sorinvision
sorinvision  •  25 August 2018, 16:39

Daca vrei sa faci politica #rezist iti recomant site-urile: Realitatea TV si Digi 24. Aici vorbim de fotbal...fraiere. :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează