FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile după doi ani » Adrian Neaga și Adrian Mutu implicați într-un blat în Liga 1?! „E adevărat! Îmi suna jucătorii înainte de meci”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 12:06

În timpul mandatului de antrenor principal al celor de la FC Voluntari, Adrian Mutu a avut parte de un moment neplăcut.

Înaintea meciului de pe 4 mai 2018, ACS Poli Timișoara - FC Voluntari, "Briliantul" a primit informații din interiorul echipei, că finul său, antrenorul timișorenilor, Adrian Neaga ar fi încercat să afle detalii din vestiar și chiar a vorbit cu mai mulți jucători din echipa ilfoveană.

Prezent în studioul emisiunii "Pritenii lui Ovidiu" de pe GSP.RO, Adrian Mutu a fost întrebat de acest subiect de Ovidiu Ioanițoaia.

"Informația este adevărată! Neaga nu a încercat să umble la echipă sau să-i mituiască pe jucători, doar i-a sunat să-i întrebe cum joacă și să afle ceva informații. Băieții mi-au spus. Nu mă duc cu gândul atât de departe, deci nu cred că încercat să-i mituiască, nu făcea el lucrul ăsta. 

Eu m-am supărat pe el pentru că i-am spus că, pe lângă relația naș-fin, suntem și prieteni de peste 30 și ceva de ani și nu e frumos ce-a făcut. Dar nu e nimic logic... Când două echipe sunt în luptă directă cum să mă întrebe cum joc? În fine... Am jucat cu el și am câștigat acel meci în deplasare. L-am bătut 3-2, deci n-a avut parte de informațiile corecte", a spus Mutu în exclusivitate.

În schimb, după meciul din mai 2018, Mutu declara: "Sună frumos că eu și Rică suntem acum adversari ca antrenori. Îmi pare rău că l-am învins, dar i-am urat baftă în continuare. Am vorbit cu el după meci. E un antrenor de viitor".

ACS Poli Timișoara - FC Voluntari 2-3

Au marcat: Artean (60 pen), M. Roman II (76) / D. Benzar (7), L. Marinescu (44 pen), Ad. Bălan (65)

ACS Poli: Straton - Haruţ, Melinte, Cânu, Raţ - Al. Munteanu, Artean, A. Enescu (20 Șeroni), Ciucur (46 Ţigănașu) - Oct. Drăghici (78 Al. Popovici), M. Roman II. Antrenor: Adrian Neaga

FC Voluntari: Balauru - Pleașcă, C. Achim, Horj, Bucurică - Novac, L. Sânmărtean (79 C. Lazăr) - G. Deac (66 Căpăţână), L. Marinescu (69 Ivanovici), D. Benzar - Ad. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu

"Le-am spus jucătorilor că-mi asum toată responsabilitatea rezultatului. Play-out-ul se va juca până în ultima etapă. Cred că s-au făcut câteva greșeli personale astăzi. Dacă egalam în prima repriză altul era rezultatul. La fiecare joc încerc să-i aduc pe băieți la un nivel înalt. Se pare că avem un complex cu Voluntariul L-am felicitat pe Adi Mutu după joc"
Adrian Neaga, antrenor ACS Poli

"Totul ține de atitudinea și mentalitatea băieților. Eu lucrez la mentalitatea jucătorilor pentru că vreau agresivitate. Probabil băieții n-au fost obișnuiți, dar mă bucur că acum învață. Azi am dat niște goluri după faze pe care le-am lucrat la antrenament. Plecările acelea în adâncime nu au fost întâmplătoare"
Adrian Mutu, antrenor FC Voluntari

Citește și alte știri despre Adrian Mutu:

GALERIE FOTO Poveste inedită cu Adi Mutu și fosta soție: „Eram la EURO 2000 și Alexandra a venit și s-au strecurat în camera de masaj”

Oficial al lui CFR Cluj, derapaj la adresa lui Adi Mutu: „Coronavirusul combinat poate afecta ireversibil creierul”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
2856921744382770
Iancu Cusa  •  22 Martie 2020, 14:45

Unu care a luat droguri in lumea asta este maginaliza dat exemplu noilor generati de fotbalisti de a sta departe probleme doar la noi ii iau interviul dar primeste si post de conducere lasa de dorit lumea fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close