FOTBAL  »  Superliga  »  UNIV. CRAIOVA - UTA ARAD 4-2

Alexandru Mitriță, imediat după victoria cu UTA: „Aveam nevoie să fac următorul pas! Nu e ușor nici pentru mine”

Alexandru Mitriță
Alexandru Mitriță

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2024 21:19 / Actualizat sambata, 20 iulie 2024 21:24

Alexandru Mitriță (29 ani) a vorbit despre blocajul mental întâmpinat după cele întâmplate în ultimele săptămâni. A avut nevoie de un mental coach pentru a trece peste ratarea Euro 2024 și peste situația de la Universitatea Craiova.

Revenit în primul 11 al „Leilor din Bănie”, asta după ce a fost lăsat pe banca de rezerve cu Hermannstadt în prima etapă, Mitriță a fost cel mai bun jucător al Universității Craiova în victoria cu UTA Arad, scor 4-2. L-a servit perfect pe Gjoko Zajkov la primul gol și a închis tabela de marcaj la 4-2.

Alex Mitriță: „Nu este ușor pentru mine să se scrie toate aceste lucruri”

„Este important că am câștigat acest meci, aveam nevoie de aceste trei puncte. Am dominat în totalitate. A doua repriză a fost total a noastră, mai ales după cadoul din finalul primei reprize făcut celor de la UTA Arad.

M-am antrenat foarte bine săptămânile acestea, cu mental coach-ul, aveam nevoie de acest lucru, să fiu mai puternic. Nu este ușor pentru mine să se scrie toate aceste lucruri, dar nu mă doboară, doar mă fac mai puternic”, a declarat Alex Mitriță la flash-interviul de după Universitatea Craiova - UTA Arad 4-2, la Prima Sport.

„Nu este ușor să mă repet la fiecare interviu. Și neconvocarea la Campionatul European reprezintă un motiv pentru care am apelat la un mental coach. Aveam nevoie să fac următorul pas. Eram blocat la un nivel și trebuia să fac pasul către următorul. Ce am simțit pe pielea mea este că orice jucător are nevoie de acest lucru.

Nu sunt pregătit 100%, nici echipa nu este. Suntem la 75% din capacitatea noastră, însă vom fi la 100% pe măsură ce jucăm mai multe partide”, a mai spus Mitriță.

Toți cei care au venit sunt jucători cu calitate. Nu este ușor să vii într-un campionat ca acesta, vin din culturi diferite, însă suntem alături de ei, vrem să îi integrăm cât mai repede. Avem un meci foarte important în Europa League, nu trebuie să repetăm greșelile din sezoanele precedente.

Nu i-am urmărit încă pe cei de la Maribor, însă urmează să le facem analiza. Crețu spunea că sunt o formație compactă.


- Alex Mitriță, mijlocaș Universitatea Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Campionate
Răsturnare de situație cu prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma » Sunt probleme de ultimă oră: detalii de culise aflate de GSP
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Stranieri
Florin Tănase, ofertă de 700.000 de euro pe masă. A dat imediat răspunsul
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Stiri extrasport
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali

Începe DEZMEMBRAREA stadionului Dinamo » Imagini uluitoare: arena „câinilor” se transformă într-o adevărată ruină


Comentarii (1)
1280
1280  •  20 Iulie 2024, 22:15

Nu-l doboară … da, avut nevoie de mental coach . Lasă figurile ca nu ești Messi . Fotbalul merge mai departe și fără tine …stai în trenul ăsta … ca dacă cobori esti “pa”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close