FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - REAL MADRID

Amintirile lui Florin Lovin din "dubla" cu Real Madrid în Champions League! Superjucătorul care l-a lăsat "mască": "Hei, Lovin!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 12:45

Florin Lovin și-a amintit meciurile cu Real Madrid din perioada în care a evoluat la Steaua. Disputele din 2006 i-au lăsat o amintire senzațională cu David Beckham, fotbalist care pe atunci juca la superechipa din Spania. 

"În meciul de pe Ghencea (n.r. - câștigat de Real cu 4-1), eu am jucat din primul minut, în timp ce Beckham a intrat prin minutul 70. La un fault, când meciul era întrerupt, i-am spus:

David, mi-ar face o mare plăcere să am tricoul tău. Eu sunt colecționar împătimit, așa că aș vrea să-mi completez seria. Mi-a spus însă că-i pare rău pentru că apucase să-i promită tricoul unui copil de mingi în momentul în care a intrat pe teren, înainte de startul partidei.

Voiam să-l abordez la retur, eram amândoi pe bancă, apoi la încălzire, dar parcă mi-era rușine să-i reamintesc faptul că mi-a promis tricoul. Mă, nu pot să-i spun iar!, mi-am zis, și am lăsat-o așa. Am intrat amândoi pe teren, cam prin minutul 70.

La final, după ce noi ne-am dus să ne salutăm suporterii, veniți în număr foarte mare, erau peste 20.000, ne-am întâlnit pe tunelul care duce spre vestiare. La Real, acesta este despărțit în două de un grilaj. Când să intru pe tunel, am auzit din spate o voce: Hei, Lovin! M-am întors, extrem de surprins, și l-am văzut pe el cum se dezbracă, după care mi-a spus:

Ia tricoul meu! Practic, gestul m-a lăsat mut. Abia am putut să spun un mulțumesc, cu vocea gâtuită de emoție, după care am dat să plec. Dar, am auzit iar din spate vocea lui: Hei, dă-mi și tu tricoul!

A fost ceva super. După aceea, ne-am întâlnit puțin și la oficială, ne-am salutat, ne-am pupat pe obraz și asta a fost.
Dar, a fost un moment superb, să văd fotbaliști imenși de o modestie incredibilă", a zis Lovin.

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
submarina
submarina  •  24 Decembrie 2017, 18:27

Pe Bernabeu irepetabilul Banel Nicolita n-a fost atent si i-a dat-o in poarta goala lui Cernea pe cand acela se relaxa pe undeva cu o tigara:)

cikyu
cikyu  •  24 Decembrie 2017, 17:10

Le a spus talpan celor de la real ca aia nu era steaua...... a fost un trucaj ordinar...... soros ....statul paralel ..

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  24 Decembrie 2017, 16:41

Măcar Lovin nu e președinte de imagine , că băga tricoul ăla la vânzare pe ebay ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close