FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce nu a acceptat Compagno oferta de la FCSB » Atacantul cere dublu față de cât oferă Becali

Andrea Compagno
Andrea Compagno

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 08:06 / Actualizat duminica, 28 august 2022 09:47

FCSB s-a înțeles cu FCU Craiova pentru transferul lui Andrea Compagno (26 de ani), însă atacantul nu a acceptat încă salariul propus de echipa lui Gigi Becali.

Italianul ar cere dublu față de cât este dispus să ofere patronul bucureștenilor. Compagno și-ar dori un salariu de 30.000 de euro pe lună, în timp ce Gigi Becali i-ar oferi maximum 15.000 de euro lunar, potrivit digisport.ro.

Transferul lui Compagno, ÎN AER! Atacantul refuză FCSB » MM Stoica: „Sunt extenuat!”
FCSB
Transferul lui Compagno, ÎN AER! Atacantul refuză FCSB » MM Stoica: „Sunt extenuat!”

Andrea Compagno refuză momentan să vină la FCSB

FCSB a bătut palma cu FCU Craiova pentru suma de 1,5 milioane de euro în schimbul lui Andrea Compagno, însă roș-albaștrii s-au lovit de refuzul jucătorului. Pretențiile sale financiare sunt considerate exagerate de clubul roș-albastru, așa cum a anunțat și MM Stoica. Managerul de la FCSB  a declarat că vicecampioana nu este dispusă să îi ofere italianului un slaiu mai mare decât a făcut-o deja.

„Cluburile s-au înțeles, acordul de transfer a fost semnat, dar nu ne-am înțeles cu jucătorul. Oferta noastră e pe masa lui. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova.

De dimineață nu fac altceva decât să discut cu agentul lui, așa stau lucrurile momentan. Sunt atât de extenuat încât nu mă interesează de ce refuză, spun doar care e rezultatul la acest moment. Nu ne-am înțeles cu el. Noi mai mult decât am oferit nu vom oferi. Suma de transfer e oricum exagerată, pentru mine”, a declarat MM Stoica sâmbătă seară, la Orange Sport.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Nicolae Dică răspunde acuzațiilor norvegienilor: „Hai să fim serioși, ce naiba! Au fost două meciuri în care i-am dominat clar”

Dică, despre ultimul transfer pe care-l dorește: „Este un jucător interesant pentru noi”

Citește și:

Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (77)
ricco
ricco  •  29 August 2022, 00:02

Desteptii de la fcsb.... Daca vreti un Atacant de Clasa, TREBUIE sa-l platiti.... Sint sigur ca daca i se ofereau $ 25,000, italianul ar fi acceptat... Nu-i dai 15,000 ca unuia care NU a Dovedit Nimic... Altfel, o sa fiti Ciuca Batailor in Conference League...

Averroes
Averroes  •  28 August 2022, 17:47
Postat de adriann_ pe 28 August 2022, 15:55

Compagno si-a dat seama ca becali e ca un copil rasfatat care se da cu fundul de pamant cand vrea o jucarie, doar ca in cazul ciobanului parintele care trebuie sa achite nota e tot el :)) Cazul Miculescu este emblematic, ciobanului i se pusese pata, a tot facut oferte, UTA nici nu s-a uitat la el, pana la urma a bagat mana in buzunar si a platit clauza. Un jucator ar trebui sa fie foarte fraier (pentru a folosi un convant bland) ca sa accepte un salariu de 15.000 de euro cand suma de transfer e 1,5 milioane, iar el are o varsta si un pasaport care i-ar permite oricand sa ajunga la un club decent dintr-un campionat bogat. In locul lui i-as cere lui becali fie salariu de 30.000 pe luna si clauza de reziliere cat vrea becali, fie 15.000 pe luna si clauza de reziliere 2 milioane de euro. SA VEZI CE REPEDE II OFERA CIOBANUL MACAR 25.000 PE LUNA, PENTRU CA O SA-L MANE LACOMIA LUI NEOMENEASCA SA MAI SPERE LA INCA O "VOPSIRE+TEAPA" :))

Ce mai face hahalyyyna? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

pain89
pain89  •  28 August 2022, 16:59
Postat de contrabas3 pe 28 August 2022, 09:18

…sau la mijlocașii care nu dau “ultima pasă” la atacant - veșnica problemă a FCSB-ului. Din cauza asta aproape toți atacanții au plecat sau au fost făcuți praf de Jijiiii, începând cu Golofca, Daniel Benzar (atacant foarte bun) și terminând cu Mamut. Nu au zile multe nici Rusu sau Stoica, la cu m îl știm noi pe Jijiii…

golofca si benzar nu sunt atacanti nici fotbalisti nu sunt, poate pana se retrag in 4-5 ani devin si ei fotbalisti :)

Vezi toate comentariile (77)
Comentează