FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Administratorii de la „Arcul de Triumf” au făcut un apel public înainte de FCSB - Dinamo: „Grad de risc extrem de ridicat”

Stadionul „Arcul de Triumf”
Stadionul „Arcul de Triumf”

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 13:31 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 13:36

Administratorii stadionului „Arcul de Triumf”, cel care va găzdui derby-ul FCSB - Dinamo de sâmbătă, 22 iulie, au făcut un apel la cei aproape 7.500 de spectatori care vor urmări partida din tribunele arenei.

Pe pagina oficială de Facebook a Complexului Sportiv Național „Arcul de Triumf”, așa cum este denumit oficial obiectivul, a fost publicat un mesaj care îndeamnă spectatorii să se comporte civilizat la meci, în ciuda rivalității dintre cele două echipe.

Becali, conferință de presă de o oră după „scandalul Ghencea”: „Cred că i-a venit sfârșitul lui Talpan” » Argăseală: „CSA a mințit”
FCSB
Becali, conferință de presă de o oră după „scandalul Ghencea”: „Cred că i-a venit sfârșitul lui Talpan” » Argăseală: „CSA a mințit”

Apelul făcut de administratorii stadionului „Arcul de Triumf” înainte de FCSB - Dinamo

„Este un meci cu un grad de risc extrem de ridicat, după cum au declarat chiar reprezentanții Jandarmeriei.

Știm cu toții rivalitatea dintre cele două echipe de fotbal și mai ales îndârjirea suporterilor înfocați. În acest moment, sperăm însă, că-și vor susține jucătorii într-un mod civilizat, că ne vom bucura cu toții de un regal fotbalistic și bucuria acestui meci nu va fi umbrită de incidente pe teren și în tribune.

Ne dorim de asemenea să savurăm victoria câștigătorilor, sau după caz, să primim înfrângerea cu demnitate fără să ne răzbunăm pe scaune și fără să vandalizăm stadionul, care ne dorim să fie în viitor gazda și altor competiții sportive menite să ne aducă bucurie.

Dragi suporteri, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de fotbal”, este apelul făcut de administratorii arenei.

FCSB - Dinamo se joacă pe „Arcul de Triumf”

Din informațiile GSP.ro, FCSB și administratorii arenei din Sectorul 1 al Capitalei au semnat contractul de închiriere în această dimineață, ceea ce înlătură orice dubiu cu privire la gazda următorului „Derby de România”

De altfel, cei de la FCSB au și mers în „inspecție” la stadionul cu 8.200 de locuri, pentru a se familiariza cu acesta.

Pentru FCSB va fi primul meci pe „Arcul de Triumf”, un dezavantaj pentru roș-albaștri având în vedere că Dinamo este obișnuită cu respectiva arenă. „Câinii” au jucat acolo în finalul sezonului trecut și în prima etapă a acestui nou sezon, la 0-2 cu CSU Craiova.

Din informațiile GSP.ro, numărul total de bilete care vor fi scoase la vânzare pentru FCSB - Dinamo este 7.500. Dinamo va avea o galerie de doar 375 de persoane, 5% din capacitatea stadionului, în conformitate cu protocolul.

Mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

Premierul României trimite Corpul de Control la CSA Steaua! Prima măsură a lui Ciolacu, după ce FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo

„Derby de România” nu-l mișcă pe Adrian Porumboiu: „Echipe surogat! FCSB - «Dinamo insolvență» nu se compară cu ce era”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (5)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  21 Iulie 2023, 08:24

Ce grad de risc ridicat !? Doar acum spuneați ca de ce va cer garanție cei de la Steaua ca aceste galerii sant ,înfrățite și cunoscute pt.faptele bune ,iar ziariștii ( mulți dintre ei ) totul numai lapte și miere !?

creeperno534
creeperno534  •  20 Iulie 2023, 22:50

Jandarmeria pentru ce exista?

mda....
mda....  •  20 Iulie 2023, 15:36
Postat de Radio_Pyunik_Erevan pe 20 Iulie 2023, 14:07

Despre ce grad de risc extrem de ridicat vorbiti, mah, cand vin 375 dedebei iar altii, daca reusesc sa prinda bilet, stau ca pisoii si nu sufla intre ros-albastri ?

Eu chiar sper sa nu iasa ceva altfel ne strica si noua combinația cu închirierea stadionului f.....g fcsb.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close