FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

ASTRA - DINAMO 4-1 // Cornel Dinu, necruțător după o nouă umilință » A "mitraliat" toată echipa și i-a găsit vina lui Rednic

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 11:18

Legenda dinamovistă Cornel Dinu a criticat-o din nou pe Dinamo după înfrângereaa rușinoasă suferită joi seara pe terenul Astrei Giurgiu, 1-4. 

"E dramatic ce se întâmplă în apărare. Nici în visele cele mai rele cineva nu-și putea imagina că Dinamo va primi 34 de goluri după 21 de etape. S-au petrecut lucruri nepermise. Luați post pe post, cu excepția lui Hanca, toți jucătorii Astrei sunt net superiori celor ai lui Dinamo. E dramatic, o lipsă de profesionalism crasă!

Eu cred că Mircea Rednic a fost surprins de situația de la Dinamo și a dat dovadă de lejeritate crezând că va pune repede lucrurile pe făgașul normal. Orice construcție începe de la siguranța din apărare. Ce să mai verifici la Katsikas?

Dinamo a sacrificat niște jucători din motive oculte, a renunțat la trei jucători de la jumătatea terenului, ceea ce e inimaginabil. «Spune-mi ce mijlocași ai ca să-ți spun ce joci», spune o axiomă din lumea fotbalului", a declarat Dinu. 

"Procurorul"a pus pe seama întâmplării victoria reușită etapa precedentă cu CS U Craiova, 3-0: "Dinamo a bătut pe Craiova pentru că oltenii sunt haioși. A dat 3 goluri Montini, Papa Pius al VI-lea, dar le-a dat din meleuri. A dat gol cu călcâiul, ceea ce nu va mai realiza niciodată", a mai spus Dinu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: ASTRA - DINAMO 4-1 // FOTO Ocazia perfectă! Cum a ales MM Stoica să ironizeze un nou dezastru al lui Dinamo

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  21 Decembrie 2018, 19:59

"Spune-mi ce mijlocasi ai,ca sa-ti spun ce joci"!Aha!Acum zice si "inteleptul din munti"asta! Ceeace pana si unul ca mine-un oarecare "hater",zic de fiecare data- cand ii vad pe papagali ca dau vina pe fundasul Gigel sau pe fundasul Ionel-care "nu vad padurea din cauza copacilor"!Buun!I-ai lasat sa plece pe Busuladjici,pe Palici si pe Mahlangu-pe care oricum nu te mai puteai baza impotriva dorintei lor-dovada Nistor!Dar de ce ai scouteri?De ce la echipe ca Iasi-cu salarii mici-ca Botosani,ca Sepsi,ca Medias, "rasar"jucatori straini foarte buni,iar la Dinamo vin numai sontorogi?

10209355191619210
Dani Dany  •  21 Decembrie 2018, 18:46

Am mai spus o. Jocul lui dinamo s-a rupt odata cu plecarea lui mahlangu. Ara terenul si tinea mijlocul. Sa-l dai pe 500 de mii cand merita vreo 2 milioane. De fapt nici nu trebuia sa-l vinzi. Negoita e vinovat pt situatia in care a ajuns dinamo.

spinoza
spinoza  •  21 Decembrie 2018, 18:06

Petele de pe fata ti s-au tras pe creier Dinule!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează