FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Aurel Țicleanu cere schimbarea lui Corneliu Papură! Pe cine vrea antrenor la Craiova: „N-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară?”

Aurel Țicleanu propune un antrenor din Liga 1 pe banca Craiovei
Aurel Țicleanu propune un antrenor din Liga 1 pe banca Craiovei

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 14:27 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 14:48

Aurel Țicleanu (61 de ani), fost jucător la Craiova Maxima, în prezent lector în cadrul Federației Române de fotbal, a analizat meciul pierdut de Craiova cu FCSB și îi cere pe Sorin Cârțu și Emil Săndoi în locul lui Corneliu Papură, antrenor care ar putea fi demis după meciul cu CFR Cluj.

  • Derby-ul CFR Cluj - Craiova va avea loc marți, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport+.

Țicleanu știe cine a făcut diferența în meciul disputat pe „Ion Oblemenco”. „Prima repriză cei de la Craiova nu au fost mai prejos, dar în a doua s-au întâmplat niște lucruri. Cred că au vrut să facă pressing prea avansat, au fost prinși sus și tinerii de la FCSB au făcut diferența. Sunt lucruri de pus la punct la Craiova, au luat niște note false, amărăciunea e mare”, a declarat Aurel Țicleanu la „Digi Sport Matinal”.

Corneliu Papură, sacrificat din nou de Rotaru?! 4 variante tari pentru banca oltenilor + o soluție de avarie

Țicleanu: „Cârțu și Săndoi ar trebui să antreneze Craiova”

Aurel Țicleanu știe și cine ar trebui să fie antrenorul echipei din Bănie, în locul lui Corneliu Papură: „Sorin Cârțu trebuie să fie director tehnic, Săndoi nu poate să lipsească de acolo. Astăzi, dacă nu faci echipă, poți să ai ce individualități vrei. Săndoi n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară? Aici e problema”.

Emil Săndoi, în prezent antrenor la Chindia, a dus echipa din Târgoviște pe loc de play-off după primele 15 etape, cu 20 de puncte acumulate.

VIDEO. Țicleanu l-a ținut pe Maradona în Argentina-România: „Avea aceleași caracteristici cu marele Dobrin, dar mai avea explozie!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marcel Pușcaș explică de ce Mircea Rednic are probleme la Viitorul: „Gică Hagi e ca un dresor care stă în tribună! E ciudat pentru jucători”

Ovidiu Hațegan, delegat la al doilea meci în interval de 48 de ore, după CS Universitatea Craiova - FCSB

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (13)
515993692104680
Gheorghe Iulian  •  21 Decembrie 2020, 11:56

Fanii Fcsb si craiova se ',bat" in comentarii care sunt mai avantajate de arbitri:)) Cfr isi vede de treaba si *** in continuare Apoi sa nu râzi;)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  20 Decembrie 2020, 17:13
Postat de napoli01 pe 20 Decembrie 2020, 15:42

Papura si Sandoi antrenori.... Sa razi sau sa plangi? Sandoi se zbate de vreo 20 de ani sa arate ca este antrenor insa rezultatele vorbesc de la sine. Ramane o gluma de antrenor. Cu Papura este si mai grav. Multi il acuza ca este arogant dar daca ii analizezi cu atentie mimica, modul in care intelege intrebarile si felul in care se exprima, cu doua propozitii de cate 3-4 cuvinte fiecare, constati ca de fapt el este sarac cu duhul. Cu astfel de personaje pe post de antrenori, nu Craiova, ci fotbalul nu poate progresa.

Cred ca ai uitat ca atunci cand au antrenat Cartu si Sandoi au luat echipa de pe ultimul loc, au fost neinvinsi 17 etape consecutive si au dus echipa pana in varful clasamentului. Si Multescu si Mangia si Bergodi au facut treaba buna la Craiova iar Rotaru insista cu Papura. Problema si mai mare e ca pur si simplu nu mai avem nici jucatori buni, Koljic accidentat, cu Mihaila, Mitrita, Baluta, Gustavo vanduti am ajuns sa stam in Cicaldau sa inscrie ca atacantii nostri sunt de forma. Ai sa vezi ca si Cicaldau va pleca ori in iarna ori la sfarsitul campionatului.

suporterucv
suporterucv  •  20 Decembrie 2020, 17:06
Postat de stelistulbrasov pe 20 Decembrie 2020, 16:02

Scorul corect vineri prazpsd-STEAUA 2-8... Palmares ,2 victorii prazpsd(una cu Bârsan),18 STEAUA.... NO COMMENT:)

FCSB ! STEAUA e in liga 3 !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează