FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Titlul se decide la vraci! Cele două rivale fac eforturi uriașe pentru ca Țucudean și Pintilii să fie pe teren în derby » Fără ei s-au pierdut 40% din puncte!

Mihai Pintilii are 215 meciuri disputate în Liga 1 FOTO Raed Krishan //
Țucudean are cifre formidabile în ultimii 2 ani, în tricoul celor de la Viitorul și CFR: 36 de goluri în 64 de meciuri în Liga 1 FOTO Raed Krishan +2   FOTO
Mihai Pintilii are 215 meciuri disputate în Liga 1 FOTO Raed Krishan // Țucudean are cifre formidabile în ultimii 2 ani, în tricoul celor de la Viitorul și CFR: 36 de goluri în 64 de meciuri în Liga 1 FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 09:12

CFR - FCSB, derby de titlu. Țucudean și Pintilii sunt sub semnul întrebării: vor evolua sau nu mâine? Țucudean abia ce a revenit la antrenamente, în timp ce Pintilii a mers să se refacă miraculos la Marijana.

  • Derby-ul CFR - FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.
  • CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

CFR vs FCSB e un derby care va fi din plin influențat de modul în care doi jucători esențiali vor putea fi recuperați sau nu pentru a juca în confruntarea de mâine seară, din Gruia.

Numele lor: George Țucudean, la gazde, și Mihai Pintilii, la oaspeți.

Ambii au o situație medicală complicată. Atacantul clujenilor a mers inclusiv la o clinică din Viena, pentru a investiga în detaliu care e cauza problemelor cu inima pe care le-a avut în acest start de 2019.

El a reluat antrenamentele și Dan Petrescu a anunțat, în conferința de presă de ieri, că îl ia în calcul pentru derby-ul cu FCSB.

„A fost chiar cel mai bun la antrenamentul de azi, să vedem ce decizie voi lua mâine, poimâine, mai am timp să mă decid în privința lui. Oricum, șansele să poată juca sunt mici”, a declarat Petrescu.

Pintilii are alt gen de accidentare. Musculară. A treia suferită pe parcursul actualului sezon.

Și a apelat, din disperare pentru a se reface în timp-record până la ora derby-ului cu CFR, la o metodă-minune. A mers la Belgrad pentru a încerca terapia Marijanei Kovacevici.

Gigi Becali și-a dat acordul pentru o astfel de practică și chiar a anunțat că Pintilii va fi apt duminică.

Foarte probabil, el va ajunge de la Belgrad direct la Cluj, unde se va alătura lotului lui Mihai Teja, FCSB urmând să aterizeze la Cluj azi, în cursul după-amiezii.

„E clar că şi pentru Steaua, dacă nu joacă Pintilii, este o pierdere mare, dar cred că mai mare ar fi dacă Țucudean nu ar juca, fiindcă el e golgeterul nostru”
Dan Petrescu, antrenor CFR

„Trebuie să facem absolut tot ce se poate pentru ca Pintilii să fie refăcut pentru acest final de play-off, e un fotbalist determinant pentru noi”
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

6,10e media notelor GSP ale lui Pintilii în actualul sezon, în toate competițiile; e pe locul 2 la FCSB, după Gnohere (6,29)

pintilii

tucudean

Pinti va rămâne în club

Desele accidentări suferite în ultimul an i-ar putea grăbi retragerea lui Pintilii. În toamnă, el va împlini 35 de ani, însă indiferent dacă va mai juca sau nu, el va continua la FCSB.

Are pe masă o propunere de a rămâne în conducerea clubului, fie în departamentul de scouting, fie ca director sportiv.

Cel mai probabil, Pintilii va da curs acestei oferte și va face echipă cu Mihai Stoica în structura de management a roș-albaștrilor.

Țucudean a refuzat două milioane din China

În vara trecută, după ce a câștigat titlul de golgeter, la egalitate cu Gnohere, Țucudean a avut o propunere de a se transfera în China.

Inclusiv salariul lui pentru cât urma să stea acolo, 2 ani, era unul foarte mare, 2 milioane de euro.

Țucudean i-a surprins până și pe șefii CFR-ului în momentul în care a refuzat, susținând că nu vrea să iasă din circuitul echipei naționale.

Țucudean provine dintr-o familie foarte bogată, tatăl și bunicul lui desfășurând afaceri cu mobilă de zeci de milioane de euro!

Citește și:

VIDEO+FOTO Gafă incredibilă: Dan Petrescu, unchiul Scrooge de la CFR! Clubul din Gruia i-a pus căciulă de noapte în timpul conferinței :D

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (12)
reddm
reddm  •  13 Aprilie 2019, 11:18

Pentru

reddm
reddm  •  13 Aprilie 2019, 11:18

1-0 pe teu CFR și încă un an ratat pentru familia Simpson, cea cu pretenții mari

7manuel
7manuel  •  13 Aprilie 2019, 10:39
Postat de blatistu49 pe 13 Aprilie 2019, 10:12

ba esti afon cu cine sa se baricadeze cu clona vai de capul lor de blatuiti nici in Play ooff nu intrau f blaturi

Da doctor, urgent la doctor! Daca amani nu vei mai avea nicio scapare.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează