FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

CS U Craiova a stabilit unde își va disputa meciurile de pe teren propriu în Europa League

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 21:50

La prima participare în cupele europene, CS U Craiova anunță că își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu-Severin.

Oltenii vor intra în competiție în turul al treilea preliminar, a cărui tragere la sorți este programată pentru data de 14 iulie. Manșa tur pentru această fază a competiției va avea loc pe 27 iulie, în timp ce returul se va disputa pe 3 august.

Printre adversarii facili pe care i-ar putea întâlni CS U Craiova se numără Apollon Limassol, Dinamo Minsk, Maritimo Funchal și Hajduk Split, în timp ce "dublele" mai dificile ar fi contra lui AC Milan, Athletic Bilbao, Zenit Sankt Petersburg, PSV sau Everton.

În cazul în care vor ajunge în play-off-ul competiției, craiovenii vor juca tot la Severin. O eventuală revenire la Craiova, pe noul stadion, s-ar putea produce abia la meciurile din grupele Europa League

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (21)
1226707437448253
Bobe Marius  •  31 Mai 2017, 07:41
Postat de echilibrat pe 31 Mai 2017, 00:06

Mititelul si-a mutat cortul la Severin din proprie initiativa - spunind ca orasul Craiova nu merita echipa de fotbal. Numai ca orasul Craiova a decis ca nu mai doreste sa-si asocieze numele cu un gropar mititel. Universitatea Craiova a jucat in acest campionat in pribegie pentru ca asa au dorit televiziunile. Dar noua casa a Stiintei va fi gata in citeva luni - poate iti iei bilet la meciul de inaugurare sa-i vezi pe alde Baluta, Screciu, Mateiu si Zlatinski :-) Ia uita-te sa vezi cum am renascut Napoli, de pe CNN, nu de pe editie : "new Italian soccer regulation allows a city whose team has collapsed to retain a 'franchise' under a new company. Four companies have already been set up to compete for the franchise with the city council to decide on who gets the chance. In such a scenario the new club would likely start in the third division, Serie C1. Perugia president Luciano Gaucci and Siena chief Paolo De Luca have both set up companies hoping to launch the new Naples club". Interesant, nu ? Pe cine interesa de unde venea noul investitor, consiliul local Napoli a decis cine avea onoarea de a refonda Napoli, nu fostul gropar mititel de acolo !

Care Universitatea Craiova? Echipa care joaca in prima liga este cs u craiova, nu Universitatea! La FRF si LPF nu este inregistrata nicio echipa nu numele de CS Universitatea ci una cu numele de cs u! Deci lasati gargara ca echipa din prima liga este Universitatea pentru ca nu este!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Mai 2017, 06:53

Si asa CSU Craiova va disputa un singur meci la Severin pentru ca va fi e;iminata din Europa din primul tur!

risc_mix
risc_mix  •  30 Mai 2017, 22:54

Ba dezechilibratule cum poate REVENI o echipa intr-o competitie daca n-a mai jucat niciodata in acea competitie?Chiar ai uitat ca sunteti infiintati in 2013 iar acum doi ani UEFA v-a zis ca nu aveti nicio treaba cu acea Universitea care a mai jucat in cupele europene si atunci nu aveati dreptul sa participati caci nu aveati 3 ani de la afilierea la FRF(si implicit la UEFA) ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează